reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@AgaRS90 o mamo, jakie to słodkie. Gratulacje [emoji7] nie trzeba było się martwić :)

A ja Was witam z samego rana i oglaszam, że testować nie muszę. Zaczęłam plamić, więc @ u bram ;) miałam chwilę kryzysu, że zastanawiałam się co robię nie tak, ale chłop rzucił we mnie czekolada i mi odrobinę pomogło. ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja głupia dla rozproszenia myśli po 3h snu pojechałam do lidla i teraz czekam pod aż otworzą i kupię sobie odkurzacz. [emoji23]

...marzenia mają wielką moc...

@Jotka_Szczotka

@Jotka_Szczotka wiesz chodzilam przez 9 lat do ginekologa i zawsze twierdzila ze zemno jest wszystko ok dopiero jak znalazłam innego ginekologa ktory porobil mi wszystkie badania i wyszlo ze mam wysoko nadczynnosc tarcYcy i ze musialam miec konizacje szyjki macicy.wiec teraz mam czestrze wizyty u gina i endokrynologa.
O no to dobrze Kochana! Trzymam Kciuki, zeby wreszcie sie udalo!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Jestem!
Po wizycie odwiedziliśmy znajomych i teraz wróciłam do domu.
Dzjewczyny, z dzieciątkiem wszystko cudownie:) ma 2.5cm, wyniki badań książkowe, szyjka wysoko, twarda zamknięta i pięknie rozpulchniona macica.
Lekarz powiedział że wszystko super.
Maleństwo widzieliśmy pierwszy raz, serducho bije jak dzwon [emoji7] machało nóżkami przez całe badanie [emoji4] coś pięknego [emoji173] wizyta za 3tyg :)
1511472206-14e4bc5b7d28ce76-aaaaaa.jpeg

1511472211-e44b3533d7f3fea0-aaaaaa.jpeg

Miałam lekki kryzys ale już się ogarnęłam i wierzę, że będzie tylko lepiej [emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Śliczny bobas gratuluję [emoji175] Wygląda już jak dzidziuś a nie groszek, który to tc? Zastanawiam się czy ma na następnej wizycie też zobaczymy już takiego "dorosłego" malucha [emoji4]

@Beenka no trochę smuteczek, ale się jakoś już ogarnęłam. Też doszłam do wniosku, że jak w tym cyklu nie pyknie, to i tak po nowym roku mam iść na wizytę, to powiem że chcę cały pakiet badań i każdą stronę ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry