Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sam pomysł nie jest zły ale trochę drogo szczególnie, że to tylko krótka książka, pewnie dziecko bardziej by się ucieszyło z jakiejś zabawki, którą spokojnie można kupić w tej cenie, ale to tylko moje zdaniePomysł fajny, ale wykonanie trochę mi się nie podoba. To zdjęcie nieładnie wkomponowane jest w te ilustracje. W niektórych miejscach potworki wychodzą. Ale pomysł fajny.![]()
Niestety nie znam się na hormonach i nie wiem czy po progesteronie można wykryć ciąże.Mogę Was prosić o odpowiedź
Masz racje rece pelne roboty przy takim brzdacu wiec juz niechceJa tez już nie chce! Kupy, rzygi, pieluchy, papki, nieprzespane noce, po co nam to? [emoji848][emoji6]
Ja niestety albo stety nie zaznalam co to porod naturalny bo mialam cc ale bol po cc tez nie przyjemny.No! Jeszcze ten poród do tego. Boli jak ch*j i w ogóle.
Kurkato Twojemu chlopowi sie upiekloTo jesteś szczesciara mój chłop miał takiego stracha jak mu mówiłam o badaniu nasienia ze przez dwa tygodnie powtarzał ze się udało że jestem napewno w ciazy a ja mu dowalalam ze napewno nie i musi iść się zdawać przez obwinianie jego rzolniezy zapomniałam o ciazy byłam pewna ze nic z tego
![]()
Ja nie pomoge bo nie wiem, musisz czekać spokojnie do terminu okresu i zrobić test. SpokojnieMogę Was prosić o odpowiedź
Witaj i sie rozgoscCześć, jestem tu nowa. Mam 6 letnią córeczkę Nadię. Postanowiliśmy z mężem postarać się o rodzeństwo dla małej. To mój 4 cykl starań o dzieciątko. Wczoraj w 23 dc zrobiłam progesteron z krwi i mam wynik 30,6. Możliwe jest ,że jestem w ciąży? Na test za wcześnie, bo okresu spodziewam się ok 11-12 grudnia.