reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzieki dziewczynki- jesteście niezastąpione :* nie zadreczam sie ogolnie staraniami, czy tym, ze owu jeszcze nie ma- tylko po prostu mam słaby dzień. Ale weekend wolny, wiec szybko mi przejdzie :) ogarnęłam w końcu chate, bo w tym tygidniu po pracy nie miałam siły kompletnie na nic :D

reklama
Dzieki dziewczynki- jesteście niezastąpione :* nie zadreczam sie ogolnie staraniami, czy tym, ze owu jeszcze nie ma- tylko po prostu mam słaby dzień. Ale weekend wolny, wiec szybko mi przejdzie :) ogarnęłam w końcu chate, bo w tym tygidniu po pracy nie miałam siły kompletnie na nic :D
Dokładnie - owu ważne, żeby była, a że kilka dni później to już mało ważne :)
Każdy ma czasem słabszy dzień - ważne, żeby dag sobie wtedy na luz i zrobić coś, co sprawia nam przyjemność :) no i mnie zawsze pociesza to, że jeśli
dzisiaj jest tak do dupy, tutro musi byc lepiej, no nie ma innej opcji :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurkato Twojemu chlopowi sie upieklo:)
On to swoim żołnierzom ze strachu wmawia żeby się do roboty wzięli

eikt3e3k96x30qte.png

Ja jutro i w niedzielę szkoła. Od rana do wieczora a w niedzielę egzamin. Ekstra. Normalnie.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro i w niedzielę szkoła. Od rana do wieczora a w niedzielę egzamin. Ekstra. Normalnie.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Też się mecze niestety [emoji24] ale pocieszam się tym, że to ostatni zjazd i ostatnie studia mam nadzieję w mojej karierze [emoji23]
Niestety nauczycielom każą kształcić się całe życie, kilka kursów w roku, kilka kierunków studiów podyplomowych, o mgr u lic już nie wspomnę.
A to wszystko za nasze pieniądze bo nikt nam na to nie da :/ i w ten oto sposób kilkanascie tys poszło na studia, na które MUSIAŁAM IŚĆ - i to jest najbardziej wkurzajace :/
Ale.. już koniec! W ndz żegnam się ze studiami raz na zawsze [emoji23] na stare lata jak już fizycznie i psychicznie nie dam rady z ta banda maluchów to zrobię doktorat i uciekne na uczelnie, ale to jeszcze "troche"[emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry