Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Życzę nam tego kochana abysmy nastepny razem trafiły do szpitala na porodowkeTo powodzenia w działaniach. Ja póki co muszę dojść do siebie, a do czasu rozpoczęcia staranek zaaklimatyzować się w nowej pracy i zrzucić kilka kilo i wrócić do 65 kg wagi. Tak że parę celów mam. Dla mnie końcówka roku niestety koszmarna no ale cóż zrobić...mam nadzieję następnym razem stawić się do szpitala dopiero na poród.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
![]()
,za.dwa tygodnie bierzemy sie z mężem do roboty
WitajDawno mnie tu nie było, ale dużo się działo. Jestem załamana. Najpierw choroba mojej mamy - rak płuc. Kilka miesięcy później rak męża- rak tarczycy, a potem ja endometrioza 3 stopnia. Dlatego nie zachodziłam w ciąże. Jestem kilka dni po laparoskopi i za niedługo mam zacząć się znowu starać o dziecko. Mam nadzieję, że się w końcu uda.
Piękna rodzinkaDziewczyny ładną mam przyszłą synową?[emoji23][emoji23]
![]()
![]()