O'Hara
Fanka BB :)
Serio total 0 seksu?
![]()
No 0, nie mieliśmy warunków [emoji849]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio total 0 seksu?
![]()
U mnie w pierwszym cyklu ból sutków od owu do okresu. A teraz nie bolały i dwie kreski...Czy calkowite ustanie bólu cyckow (wcześniej bolaly mnie przed @juz od 22dc) moge uznac za jakis ciekawy obiaw????? Brak nudnosci po bromergonie, tez moE byc ciekawym obiawem =)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Ani pół nawet ?No 0, nie mieliśmy warunków [emoji849]
Ani pół nawet ?![]()
Kurze to trudno czekamy na okres i do przodu
A objawy ciążowe... No cóż - to pewnie ciśnienie lub coś takiego
![]()
Pewnie! Trzymamy za Was kciuki !No na pewno, tak się tylko podśmiewujęogólnie to dobrze mi nawet zrobiła taka „odskocznia”
![]()
Wiem co czujesz ja mam dostać @ w piatek czuje cycki i od czasu do czasu dol brzuchaDziewczyny ja to już na nic nie liczędrugi cykl z clo owulacja byla i co z tego ..
Nic czuje ze okres nadejdzie. ..teoretycznie mam dostać w niedziele ale dziś zmierzyli temperature i jest 36.87 a było 37 od owuowulacja byla 1lub/2 styczeń czyli spadek pewnie na @ ....
Ja nie mam.żadnych objawow ...tylko ta temperatura spadaWiem co czujesz ja mam dostać @ w piatek czuje cycki i od czasu do czasu dol brzucharobilam 24 dc i 26dc test i nic ani cienia :/
No wlasnie mnie od owu bolały jak nigdy do przedwczoraj wczoraj jusz tylko troche cmily i mocno swedzialy s dzis zrro bolu u dwedzrnie skutkówU mnie w pierwszym cyklu ból sutków od owu do okresu. A teraz nie bolały i dwie kreski...