reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oby do czwartku @nie bylo! =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Kurde joooootka cos tam jest !!!! [emoji179][emoji179]
Mała nie odchodź od nas ! [emoji31]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak cos to bede kombinowac zeby na plodne jechac do niego , chocbym miala dac lekarce w lape zeby mi l4 dala[emoji23] w tym wypadku cel uswieca srodki!!!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mój stary był na szkoleniu a ja myślałam że mam płodne dni to w nocy przyjechał ponad400 km na bzykanko rano jeszcze raz i pojechał. Dacie radę zwolnienie lek to też dobry pomysł a jak dlugo potrwa takie życie na odległość?

Dzien dobry, czy ktoras moze mnie jeb**ć w glowe? Od rana wkrecam sobie, ze mam niepękające pęcherzyki i owulacji nie będzie :) prosze postawic mnie do pionu :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak mój stary był na szkoleniu a ja myślałam że mam płodne dni to w nocy przyjechał ponad400 km na bzykanko rano jeszcze raz i pojechał. Dacie radę zwolnienie lek to też dobry pomysł a jak dlugo potrwa takie życie na odległość?
Hahaha mistrz! To sie nazywa determinacja! [emoji16]

9ewnqqmzi7le71mi.png

Dzien dobry, czy ktoras moze mnie jeb**ć w glowe? Od rana wkrecam sobie, ze mam niepękające pęcherzyki i owulacji nie będzie :) prosze postawic mnie do pionu :(

Zamiast się nakręcać, to może spróbuj raz czy dwa z monitorowanym cyklem. Będziesz spokojniejsza :)

<jeb***cie w łeb> - prosze bardzo Kochana [emoji16]
Żadnych negatywnych fluidów! Jeśli to jednorazowe to wykop te mysli z głowy, jesli Cie to meczy dluzszy czas to lekarz i Cie uspokoi :*

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Do góry