B
bibiU
Gość
WNioskowa£am po nickuNie,92
Dzieki[emoji173] już jest dobrze
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
WNioskowa£am po nickuNie,92
Dzieki[emoji173] już jest dobrze
![]()
Nie prdl!!! Młoda jesteśAle jesteście młodziutkie dziewczyny! Zazdro! [emoji7][emoji16]
Nie prdl!!! Młoda jesteś![]()
ZuPa jarzynowa: kalafior, brokuł, ziemniak, marchew, natka pietruszki, koperek? A Ty?A ja się witam w 1wszym tygodniu i drugim dniu ciąży! Samopoczucie Ok! I wogole Ok![]()
![]()
A co u was? @Biedronka0506 co masz na obiad dzisiaj?![]()
Popieram bezwzględny zakaz histeriiAle nie będę histeryzować! Spoko [emoji106][emoji3]
ZuPa jarzynowa: kalafior, brokuł, ziemniak, marchew, natka pietruszki, koperek? A Ty?
Pracujesz codziennie czy jak na zmiany też?Nie wiem. W sumie to nie zdążę chyba zjeść dzisiaj. Mam intensywne popołudniecoś ultraszybkiego na miachu
![]()
Pracujesz codziennie czy jak na zmiany też?
SpoczkoPracuje od pn do piątku. W sumie pon, wto i sro mam przeje*** bo robię prawie cały dzień czyli od 9 do 20-21 z przerwa na obiad 2h ale za to czwarteczek i piąteczek tylko do 14 [emoji16] w środę kończy się dla mnie tydzień w sumie [emoji6]