Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety Gosia roniO kurcze, widać że Misie naprawdę lubią miód [emoji2] niedawno chyba się rozbudziły to szukają pożywienia. Kurcze kiedyś mi się marzyło mieszkać w górach ale jak czytam o niedźwiedziach, wilkach hasających po podwórku to azmi się włos jest na głowie [emoji33]
Gosia, gratulacje kochana [emoji7] napisz jak się czujesz? Robiłaś kolejna betę? 3mam mocno kciuki aby wasze marzenie się w końcu spełniło. Termin porodu masz w magiczną datę więc musi się udać [emoji8]
Jestem zauroczona Filipem [emoji2956][emoji2956]cudny uśmiech ma [emoji3590][emoji3590]Filipek 3 dni temu miał juz prawdziwy roczek. szok!! On juz jest z nami od roku.. a mam wrażenie se ledwo co w ciąży biegalam i rodziłam. Kochany chlopiec... Jest roztrzepany lobuziak.. wszystkim rzuca zamiast bawic się jak nalezy.. śpi cała noc.. pieknie je ale ma tez gorsze dni bo za kolorowo by bylo. Moje slodkosci male [emoji3531]
Zobacz załącznik 1114661Zobacz załącznik 1114662
Czy Daga bierze do buzi wszystko co ma w rece? Filip zjada kwiatki... Byliśmy na sesji z okazji roczku i wszystkie ozdoby gadzety pakował do buzi.. pomijając fakt ze po 30min sesji zrobil awanturę i tak plakal ze zrezygnowalismy.. jesli jakies zdj będziemy potrzebować to dorobimy![]()
No zleciało... pamiętam jak byłaś w szpitalu i Cię odsylali do domu i potem znów szpital.. jakby to było wczoraj. Wszystkiego dobrego dla Filipka [emoji173][emoji7]Filipek 3 dni temu miał juz prawdziwy roczek. szok!! On juz jest z nami od roku.. a mam wrażenie se ledwo co w ciąży biegalam i rodziłam. Kochany chlopiec... Jest roztrzepany lobuziak.. wszystkim rzuca zamiast bawic się jak nalezy.. śpi cała noc.. pieknie je ale ma tez gorsze dni bo za kolorowo by bylo. Moje slodkosci male [emoji3531]
Zobacz załącznik 1114661Zobacz załącznik 1114662