Nie mam pojęcia. Właśnie patrzyłam na muflony i bejo. W martesie znalazłam. Pojadę z nią przymierzyć.A te z bejo są dość szerokie w lydce? Bo mamy z muflonu i ledwo przechodzą :/
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojęcia. Właśnie patrzyłam na muflony i bejo. W martesie znalazłam. Pojadę z nią przymierzyć.A te z bejo są dość szerokie w lydce? Bo mamy z muflonu i ledwo przechodzą :/
Mój nosi 22, a kalosze ma 22/23 tylko bez ocieplacza, ale też te z tej filmy bejoJaki rozmiar kaloszy kupujecie ? Właśnie znalazłam bejo z wkładką ocieplająca. I każda osoba na olx napisała inny wymiar wkładki tego samego rozmiaru :/ moja mała ma stopę 14cm. Tam wychodzi, że na 15cm to rozmiar 24, a one mówią, że to ma 13,8-14,5 cm... To co ja mam 25 kupować... pewnie to ocieplenie to też trzeba z 1cm dodac... Inne buty ma rozmiar 22. Zglupialam
Szczerze nie wiem jaka długość wkładki bo nigdzie nie ma tego [emoji2368]Ja mam jedne 22 co mają 15cm, drugie 14, i jeszcze jedne 21 które są dobre xd z tymi butami to jest cyrk. Mi zależało na ocieplanych. A ile ma wkładka tych 23 z biedry ?
Ja wyciągam wkładkę i mierze.Szczerze nie wiem jaka długość wkładki bo nigdzie nie ma tego [emoji2368] Zobacz załącznik 1181676Zobacz załącznik 1181677
Wychodzi ze maja 15cmJa wyciągam wkładkę i mierze.
No taka numeracja, że te 25 mają 25cm.. tak jak normalnie 23. :/ Dobrze, że nie zamowilam25?! O mamo to moja 4 latka nosi 27![]()