1
174974
Gość
Hej kochane! Zaczynam się martwić, @ ani widu ani słychu, 3 dzień opóźnienia... Obstawiam, że jako drugi cykl po poronieniu znowu może być wydłużony.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej kochane! Zaczynam się martwić, @ ani widu ani słychu, 3 dzień opóźnienia... Obstawiam, że jako drugi cykl po poronieniu znowu może być wydłużony.
Cały czas z zabezpieczeniem, ale żadne zabezpieczenie nie daje 100% pewności. I tak kurcze się wkręcam.A działaliście coś?
Trzymam mocno kciuki kochana!Jestem.od rana na patologii, jutro mają indukować poród. Trzymajcie kciuki żeby się udało jak.najszybciej, bo młoda ma ważyć ok 4 kg!![]()
Jestem.od rana na patologii, jutro mają indukować poród. Trzymajcie kciuki żeby się udało jak.najszybciej, bo młoda ma ważyć ok 4 kg!![]()
Daga dasz radę! Ja urodzilam synka vbac też miał prawie 4kg i nie ucierpiała jakoś bardzo. Trzymam kciuki za dzisiejszą intuicję porodu [emoji4]Jestem.od rana na patologii, jutro mają indukować poród. Trzymajcie kciuki żeby się udało jak.najszybciej, bo młoda ma ważyć ok 4 kg!![]()