Kaamilaaa
Fanka BB :)
No hej [emoji854] co u was ? [emoji854]Co tam dziewczyny?Taka cisza tutaj!
![]()
My wlasnie pierniczki z mlodym robimy [emoji6] matko jak mi to pachnie [emoji13]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No hej [emoji854] co u was ? [emoji854]Co tam dziewczyny?Taka cisza tutaj!
![]()
My póki co przy komputerach, każdy przy swoim.No hej [emoji854] co u was ? [emoji854]
My wlasnie pierniczki z mlodym robimy [emoji6] matko jak mi to pachnie [emoji13]
Udanego spaceru [emoji6] u nas sie teraz mega zimno zrobilo wiec dobrze ze wcześniej mlody sobie poszalal na dworze [emoji854] szkoda tylko ze sniegu nie ma [emoji853]My póki co przy komputerach, każdy przy swoim.Zaraz idziemy na rodzinny spacerek - ja mąż i nasze psie dziecko.
![]()
U nas błoto lekko przyozdobione śniegiem. ;PUdanego spaceru [emoji6] u nas sie teraz mega zimno zrobilo wiec dobrze ze wcześniej mlody sobie poszalal na dworze [emoji854] szkoda tylko ze sniegu nie ma [emoji853]
To u nas podobnie [emoji14]U nas błoto lekko przyozdobione śniegiem. ;P
Dziękuję!To u nas podobnie [emoji14]
A tak w ogole to wlasnie zauwazylam zmiane avatara [emoji854] super fotka [emoji4]
Faktycznie teraz ten wątek chyba będzie pasował i dla mnie.Oby! Bo już się napaliłam na tą ciąże. [emoji14]
Mnie tak samo, tzn może nie tyle co boli jak ciągnie, tak cały dzień...
Ja tam lubię Preglife, inne mi nie podchodzą.![]()