Anolik
Fanka BB :)
A ile Ci zostało do tp?Mallina podziwiam checi i samizaparcia. Ja mimo iż kocham zwierzeta to chyba nie chciałoby mi się tak angażować. Wiem straszne to.
Ja w kolejce do lekarza młody znowu się słabo rusza i mam stresa !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ile Ci zostało do tp?Mallina podziwiam checi i samizaparcia. Ja mimo iż kocham zwierzeta to chyba nie chciałoby mi się tak angażować. Wiem straszne to.
Ja w kolejce do lekarza młody znowu się słabo rusza i mam stresa !
O Jeju, współczuję sąsiada :/ ja miałam taka sąsiadkę, w sensie menela, jak otwierała drzwi to waliło na całej klatce. Chociaż miała psa i złego słowa powiedzieć nie mogłam. Zawsze najedzony i widać, że dbała o niegou mnie okolica bezoieczna i grzeczna nikt sie nie krzata u gory poza nami i sasiadami. a do menela na dole złażą sie na dole.. sasiaad drugi zreszta ich gna jak tylko widzi.
w ogole smierdziel ma psa i dzis na moich oczach i corki prawie go auto potracilo. gdyby nie to ze pies odskoczyl bylby koniec.. auto nie miala szans ten pies wbiegl. tyle co ja walcze.. pisze po stowarzyszeniach i nie ma prawa na takiego bo wlasciciel sie nie zgadza na oddanie psa do adopcji.
napisalam dzis znow do tego STOZ o sytuacji i o tym ze czas isc do gazety lokalnej naglasniac sprawe bo wlasciciel nie umie o siebie zadbac a co dopiero o psa.. i czy naprawde temu psu musi sie cos stac?
dostalam odpowiedz od razu ze jutro stoz pojedzie do urzedu gminy w tej sprawie.
ja obiecalam sobie ze zanim urodze znajde temu psu lepsze zycie. i wiem ze bedzie piesek tesknil bo kocha tego dziada bezwarunkowo ale wierze ze nowy wlasciciel pokaze psu co to prawdziwa milosc.
Nie wiem czy moge ze względu na cukrzyce ciazowa. Syropy słyną z cukru cukru i jeszcze raz cukru. Dlatego wolę isc do lekarza.@Maliina biedactwo :/ współczuję i wiem, co teraz przechodzisz, bo miałam to dwa razy na początku ciąży. Koszmar. Prena.len - syrop mi ciut pomógł.
Nie wiem czy moge ze względu na cukrzyce ciazowa. Syropy słyną z cukru cukru i jeszcze raz cukru. Dlatego wolę isc do lekarza.
Na 11.40 mam zobaczymy co mi powie. Dla spokoju pije herbate za herbata i wtedy da sie jeszcze funkcjonować