• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
imbiru nie umiem tknąć od razu odruch wymiotny ale racja plukanke zrobie.. skro boli to juz bardziej bolec nie bedzie;p kiedys mi lekarz powiedzial ze to katowanie gardla.. ale to tgaki stary sposob naszych babć i nieszkodliwy ze warto sprobowac.
Ja jeszcze slyszalam o płukaniu wodą utlenioną. Coś takiego znalazlam: Płukanie gardła wodą utlenioną to sprawdzony sposób na złagodzenie bólu gardła. Aby przygotować płukankę, należy rozcieńczyć 1 łyżeczkę preparatu (ok. 5 ml) w szklance wody (ok. 250 ml). Płukankę należy stosować kilka razy na dobę.

Jeszcze go nie ważyli. Ale cycujemy sie non stop prawie. Jedni każą wybudzać inni nie i badz tu madry. Ja go budze boje sie wlasnie spadku wagi
ja bym wybudzala. bo jak zacznie spadac to was dluzej zatrzymaja. co te 1.5 godz-2h smialo cycowac. zreszta jestes mama drugiego szkraba intuicja ci podpowie bo doswiadczenie juz masz :)

Ja jeszcze slyszalam o płukaniu wodą utlenioną. Coś takiego znalazlam: Płukanie gardła wodą utlenioną to sprawdzony sposób na złagodzenie bólu gardła. Aby przygotować płukankę, należy rozcieńczyć 1 łyżeczkę preparatu (ok. 5 ml) w szklance wody (ok. 250 ml). Płukankę należy stosować kilka razy na dobę.
fakt tez kiedys to czytalam ale wywalilam wode utleniona odkad sie okazalo ze to syf a nie odkażanie ran i od tego czasu mam tylko octenisept :P

Ja swojego Tomka karmiłam na żądanie. Nie wybudzałam wcale. Jak spał, ja spałam. Spadł z wagi chyba 300g ale ja byłam na tyle cwana, że rano karmiłam wcześniej przed ważeniem :D Żeby nie było ;)

Wiktorka gratulacje [emoji7]
Widzę dołączyły nowe mamy [emoji7]
Gratulacje dziewczynki [emoji7]
Ja za kilka miesięcy wracam do staraczkowego grona.
Zniknęłam trochę bo dzieci, praca :)
A Majusia tak się zmieniła :)
IMG_20190208_125624.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry