reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Mozecie polecic jakies rozkladane lozko, sofe w przystepnej cenie. Muszę kupić. Myslalam nad tym lozkiem hamnes z ikea, ale moze macie inne fajne pomysly. Do codziennego spania wiec zeby wygodne bylo. ??

Ps szafy pax bardzo mi sie podobaja, moze tez za jakis czas w taka zainwestuje, albo w osobna komode, slupek i mala szafe sama nie wiem co lepsze :)

reklama
Ja mam właśnie taką z Ikei, ale chyba Malm się nazywa ;) tak to na razie wygląda, chyba kupię pudełka organizery to będzie łatwiej układać:Zobacz załącznik 947160Zobacz załącznik 947161
@Kaamilaaa
wow, dużo macie tych ubranek, ja mam połówkę tej komody co ma @ilonaz tylko wyższa o 2 szuflady, mam tam też pieluszki wielo, pościele, ręczniki, grube kocyki, więc tych ubranek nie za dużo, ale też wyszłam z założenia że rozm 74-80 będę kupować później, muszę dawkować sobie przyjemności :biggrin2:
@Maliina ta organizacja wygląda super, chociaż jak znam siebie to nie dam rady mieć tak ładnie poukładane ;) no i te rozmiary strasznie sobie nierówne niestety
@MalaMi24 gratuluje! Super wieści ❤️

@Kaamilaaa
wow, dużo macie tych ubranek, ja mam połówkę tej komody co ma @ilonaz tylko wyższa o 2 szuflady, mam tam też pieluszki wielo, pościele, ręczniki, grube kocyki, więc tych ubranek nie za dużo, ale też wyszłam z założenia że rozm 74-80 będę kupować później, muszę dawkować sobie przyjemności :biggrin2:
@Maliina ta organizacja wygląda super, chociaż jak znam siebie to nie dam rady mieć tak ładnie poukładane ;) no i te rozmiary strasznie sobie nierówne niestety
@MalaMi24 gratuluje! Super wieści [emoji3590]
Ja mam też mało ubranek. Chyba jedna pralka wyjdzie. 50 i 62. Kolejne rozmiary planuje kupić latem na wyprzedaży. Ale za to otulaczy i okryć wyszło mi sporo. Mam dwa pudełka wielorazowek, ale jedno to OS po starszym, a drugi dla NB czekają. Jaki system zaplanowałas? Pieluchowałas wielo już wcześniej? [emoji4] fajnie że nie tylko ja tu taka wieloswirka [emoji3]

@Kaamilaaa
Wydaje się tak dużo, najwięcej mam 56, 62. Na 68 co nieco dokupię. Mam też pare na 74, bo ja kupowałam wielką paczkę na olx i tam takie rozmiary były [emoji4]

@Kaamilaaa
Dziękuję pięknie [emoji8][emoji8]

reklama
Ja mam też mało ubranek. Chyba jedna pralka wyjdzie. 50 i 62. Kolejne rozmiary planuje kupić latem na wyprzedaży. Ale za to otulaczy i okryć wyszło mi sporo. Mam dwa pudełka wielorazowek, ale jedno to OS po starszym, a drugi dla NB czekają. Jaki system zaplanowałas? Pieluchowałas wielo już wcześniej? [emoji4] fajnie że nie tylko ja tu taka wieloswirka [emoji3]
O nie, źle się wyraziłam :p przepraszam, mam tetre, bambusa i flanele ale do innych celow niz pieluchowanie, jednak za mało doświadczenia i cierpliwości mam na wielorazowki :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry