paulina1994
Fanka BB :)
Super wiadomościZa każde dobre słowo i gratulacje Wam dziękuję! Kamień spadł mi z serca, że wszystko dobrze [emoji7][emoji8][emoji173][emoji176][emoji177]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wiadomościZa każde dobre słowo i gratulacje Wam dziękuję! Kamień spadł mi z serca, że wszystko dobrze [emoji7][emoji8][emoji173][emoji176][emoji177]
Rozumiem teraz. Jak przeczytałam pieluchy wielorazowe to dla mnie tylko z jedynym się to skojarzyło [emoji39]O nie, źle się wyraziłam [emoji14] przepraszam, mam tetre, bambusa i flanele ale do innych celow niz pieluchowanie, jednak za mało doświadczenia i cierpliwości mam na wielorazowki![]()
Już się nie mogę doczekać kolejnej wizytySuper wiadomościi teraz tylko się cieszyć i czekać na kolejną wizytę
![]()
U mnie od ostatniej minął tydzień, a ja czuję jakbym wieki już czekała na kolejną [emoji14] teraz już tak będzieJuż się nie mogę doczekać kolejnej wizytyChciałabym żeby to było już [emoji7][emoji7]
Od mojej ostatniej wizyty minelo 2,5tygodnia [emoji57] a jeszcze poltora do następnej [emoji849]
Co 3-4tygodnie.Ojejku jak późno masz te wizyty. Czy ile tam chodzisz? Ja mam co trzy tygodnie.
Co 3-4tygodnie.
Teraz bylam 11.02 i ide 11.03