reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Hej dziewczyny, z tej strony Migdalove. Na wstępie uprzedzam, że nie wracam na bb. ;) To moje stare stare konto. Większość z was obserwuje mnie na instagramie, tam stworzyłam listę "bliskich znajomych" właśnie z wami staraczkami, których nicki juz znam albo kojarzę wasze konta na instagramie. Jeśli mnie obserwujecie to proszę napiszcie mi wiadomość prywatną na instagramie z waszym nickiem z BB albo napiszcie mi tutaj prywatną wiadomość z nickiem z instagrama jeśli chcecie mieć ze mną w ogóle kontakt. Na instagramie zrobiłam sobie konto zamknięte, dlatego chcę wiedzieć kto mnie obserwuje i wiedzieć, że to wy bo usuwam te osoby, których nie kojarzę bądź nie znam. Jeśli ktoś chce wiedzieć co u mnie to tylko przez instagrama, ewentualnie przez facebooka jeśli któraś z was nie ma instagrama. Pozdrawiam Was wszystkie, trzymam kciuki za starania, gratuluję dwóch kreseczek tym, którym się udało, niestety nie podczytuję tak Was i nie wiem kto co. Buziaki! :*

U mnie równy tydzień do wizyty. Jakos przebieram nogami, choć do tej pory byłam cierpliwa. Ale jestem ciekawa co u mojej gwiazdy. Bo u mnie ostatnio ciężkie dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry