Ale sliczny synus!Czarek przyszedł na świat 7 marca przez CC. 3080g, 57cm. Początki nie są łatwe ale uczymy się siebie.
Zobacz załącznik 950042
i jak spokojnie sobie spi
Gratulacje dla was!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale sliczny synus!Czarek przyszedł na świat 7 marca przez CC. 3080g, 57cm. Początki nie są łatwe ale uczymy się siebie.
Zobacz załącznik 950042
Gratulacje [emoji4]Czarek przyszedł na świat 7 marca przez CC. 3080g, 57cm. Początki nie są łatwe ale uczymy się siebie.
Zobacz załącznik 950042
Niby tylko jesli ma tez kontrakt z nfz moze ci wypisac ale ja jestem przykladem tego ze jak prywatny gin jest w porzadku to moze wypisac na wszystko nawet jesli nie ma tego kontraktu z nfz [emoji6] moja gin mi tak np wypisala skierowanie na prenatalne [emoji6]Gina mam za półtora tyg 21 marzeca jak chodzę prywatnie może wypisać skierowanie na NFZ ?
Pójdę do rodzinnego może się udaGratulacje [emoji4]Niby tylko jesli ma tez kontrakt z nfz moze ci wypisac ale ja jestem przykladem tego ze jak prywatny gin jest w porzadku to moze wypisac na wszystko nawet jesli nie ma tego kontraktu z nfz [emoji6] moja gin mi tak np wypisala skierowanie na prenatalne [emoji6]
Gina mam za półtora tyg 21 marzeca jak chodzę prywatnie może wypisać skierowanie na NFZ ?
Nie do końca masz rację. To zalezy od kontraktu z nfz. Moj gin przjmuje tylko prywatnie, skierowania na badania miałam płatne, ale już recepty np na luteinę ze zniżką. To samo dotyczny skierowania wystawionego przez niego do poradni specjapistyczniej- w.moim przypadku fo endokrynologa. Bez problemu w poradni na nfz uznali skierowane wystawione w prywatnym gabinecie, bo było wystawionr na odpowoednim druku.W prywatnym gabinecie nie moze wystawiac nic na nfz. Dlatego ja zapisalam sie tez do tej samej na nfz i chodzilam na zmiane jak trzeba bylo.
Słodziak, gratulacje. Zdrówka dla Was i rzeki mleczka [emoji173]Czarek przyszedł na świat 7 marca przez CC. 3080g, 57cm. Początki nie są łatwe ale uczymy się siebie.
Zobacz załącznik 950042
Gratulacjejak samo CC ?
Agrafka gratulacje. Czemu cc ? Przez tą pępowine ?
Też drobniutki kurczaczek i jakie ma wloski.
Nie do końca masz rację. To zalezy od kontraktu z nfz. Moj gin przjmuje tylko prywatnie, skierowania na badania miałam płatne, ale już recepty np na luteinę ze zniżką. To samo dotyczny skierowania wystawionego przez niego do poradni specjapistyczniej- w.moim przypadku fo endokrynologa. Bez problemu w poradni na nfz uznali skierowane wystawione w prywatnym gabinecie, bo było wystawionr na odpowoednim druku.
Agrafka gratuluję [emoji8] [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] śliczny okruszek.Tak cesarka ze względu na owinięcie. Bo i tak sn pewnie skonczyłoby się cesarką więc uznali, że nie będą mnie męczyć.