reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dramat! Jak mozna życzyć czegos takiego? W skali naszych tesciowych to Twoja jest gorsza.. Moja mniej szkodliwa tylko maruda i zrzęda.. Ale by życzyć takich rzeczy.. Szok.
Jej córeczka tez nie lepsza głupia pipa... mam się inhalowac ale chciałam się pojednać z jej matka czyli moja teściowa to powiedziała że nie dbam o dziecko. Normalnie co za pipy tępe.. jak można ... I jeszcze wyrzuty mi robi że się jej mama stresuje.. nosz kur... Ja się odcinam od tej chorej rodziny poważnie.

Kochane jak 4 marca miałam beta hcg powyżej 3 tyś. Prawie 4 tyś. To jak myślicie ile może wynosić 14 marca beta hcg? Próbowałam mniej-więcej obliczyć ale się nie da... zastanawiam się czy iść po tej traumie i zrobić beta hcg jutro?? Bo się bardzo stresuje :( Chodzi o to, załatwiam się czy z dzidzia wszystko dalej dobrze. Nie krwawie ale jestem niespokojna. Dopiero ok 1 dzisiaj zasnęłam. Ale obudził mnie kaszel i inhaluje się... ach za dobre mam serce chciałam się z teściową pojednać a okazała się... Potworem... bez serca.. co tylko myśli o sobie i o synu jakby się miał źle... A o przyszłym wnuku/wnuczce to nie myśli...

Kochane jak 4 marca miałam beta hcg powyżej 3 tyś. Prawie 4 tyś. To jak myślicie ile może wynosić 14 marca beta hcg? Próbowałam mniej-więcej obliczyć ale się nie da... zastanawiam się czy iść po tej traumie i zrobić beta hcg jutro?? Bo się bardzo stresuje :( Chodzi o to, załatwiam się czy z dzidzia wszystko dalej dobrze. Nie krwawie ale jestem niespokojna. Dopiero ok 1 dzisiaj zasnęłam. Ale obudził mnie kaszel i inhaluje się... ach za dobre mam serce chciałam się z teściową pojednać a okazała się... Potworem... bez serca.. co tylko myśli o sobie i o synu jakby się miał źle... A o przyszłym wnuku/wnuczce to nie myśli...

Jeśli cie uspokoi widok cyferek to idź. Mi beta nigdy nic nie mówiła, więc nigdy w żadnej z trzech ciąż nie robiłam. Kiedy masz wizytę?

A ja uważam że nie ma sensu robić kolejną betę w takim odstępie czasowym. I pisze to z własnego doawiadczenia, bo też w 7tc zrobiłam powtórnie bo tak samo jak ty szalałam z nerwów. Zrobiłam jedną i powtórzyłam żeby zobaczyć przyrost i wyszło poniżej normy i wtedy myślałam że to koniec, był płacz i wyrywanie włosów, a tu okazało się że wszystko ok, poprostu beta w pewnym momencie zwalnia.

Jeśli bardzo tego potrzebujesz to idź na pobranie krwii ale zrób tylko jeden wynik bez powtarzania. Czwartek już blisko kochana, musimy się uzbroić w cierpliwość [emoji6]

reklama
U mnie wyjątkowo dobrze, nie poczułam wkłucia, pionizacja objawiała się jedynie kręceniem w głowie i na drugi dzień już latałam wyprostowana. Jedynie na minus, że zasłabłam po znieczuleniu i prawie zwymiotowałam ale szybko mnie naprawili, wstrzykując coś tam. :)
No to super :)
Czyli CC wcale nie takie tragiczne :)
Teraz tylko wracajcie szybko do domu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry