reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Wiktora o tych ostatnio skarpetkach pisałaś z HM czy te typowo stopki bez tego zawinięcia u góry :)Zobacz załącznik 962083
Te są fajne bo tak nie „obciskują” nóżki. Mój to był pulpecik musiałam kupywać właśnie z takim szerokim ściągaczem [emoji6]

Malina powodzenia, oby koktajl szybko zadziałał

Mnie dzisiaj naszła ochota na pieczenie i robię biszkopt z galaretką i truskawkami [emoji526][emoji513] i zrobiłam już ciasteczka czekoladowe.

Dzisiaj zaczęłam 20tc [emoji7]

Ciężko stwierdzić. Boli mnie brzuch od pol godz i nie mam apetytu. Ale to moze byc jakis zbieg okoliczności albo bedzie mnie lekko czyscic.
Ja dziś już 3 waży byłam w toalecie na dwojce. Zaczęłam od 5 rano. Ale u mnie to chyba żaden zwiastun.
Ale mam jakiegoś powera dziś. Nawet zabawa na podłodze z dziec mi mi nie przeszkadza.

Ja dziś już 3 waży byłam w toalecie na dwojce. Zaczęłam od 5 rano. Ale u mnie to chyba żaden zwiastun.
Ale mam jakiegoś powera dziś. Nawet zabawa na podłodze z dziec mi mi nie przeszkadza.
Kto wie?? :) ja dzis wstalam. O 5 i juz czuje sie zmeczona. Ale jestem zdumiona ze moje stopy nir sa spuchniete lekko mi się chodzi nie swedza nie szczypia i nie bola.. Tylko rece.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry