martoosia04
Fanka BB :)
Wychodzimy do domku. Malutki zdrowy nie ma zoltaczki wyniki z czytnika na glowce 6.2 jak wczoraj i 5.6 na klatce piersiowej.
No i moj klocus w 1 dobe przybral 100g. Cycowy chlop jak dąb sie zapowiada.
Ale super
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wychodzimy do domku. Malutki zdrowy nie ma zoltaczki wyniki z czytnika na glowce 6.2 jak wczoraj i 5.6 na klatce piersiowej.
No i moj klocus w 1 dobe przybral 100g. Cycowy chlop jak dąb sie zapowiada.
Dziękuję kochana, będę brać i myśleć pozytywnie.Bierz ten acard i bedzie dobrze. Tu naprawdę sporo dziewczyn go bralo lub nadal bierze. On nie zaszkodzi a ladnie poprawia ukrwienie.
Bedzie dobrze.
Dobrze, biorę już drugi dzień, modlę się żeby było dobrzeBierz acard jak lekarz kazał, sama bralam do połowy ciąży![]()
Chciałabym kochana bo już się nastawiłam na najgorsze... [emoji853]No i oki, będzie dobrze kochana, Dzidzia pięknie rośnie, jeszcze chwilka a poczujesz pierwsze ruchy maluszka. I będziesz najwspanialszą mamą na świecie [emoji8]
Malina super wiadomości [emoji7] Julka oszaleje z radości [emoji2]
Jejku jakie słodkie fotki [emoji7] siostrzyczka z braciszkiem [emoji7]Julka mega szczesliwaFilip polubil fotelik jak tylko go wlozylismy juz spal. Jazda autem tez go uspokoila i spal pieknie choc wracajac z obiadu od tesciowej byl juz glodny a ja do apteki musialam podjechac po kilka rzeczy dla nas nawet sie nie wybudzil. W domu rozebralam go i na spiku dalam cyca po ciumkal 10min wyplul i spi dalej. Juz 3godz
Zalaczam fotkę mojej kochanej dwójcy
Zobacz załącznik 968576
Zobacz załącznik 968577