reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Dziewczyny, może Wy macie pomysł. Jak nauczyć 3miesieczne dziecko butelki? Ja np, ale czasami podawalismy butelkę z odciagnietym mlekiem jak musiałam wyjść. I nie było problemu, jadła. Ale przez jakiś miesiąc nie podawalismy w ogóle, nie było żadnych wyjść. Teraz w sobotę mamy wesele, a Ada w ogole nie chce zjeść z butelki, wscieka się. Coś tam próbuje nawet zassać ale od razu placze, bo jej się nie podoba. Wcześniej jadła z avent natural, teraz kupiłam nuka, poczytałam opinie. I nic z tego. W dodatku jest antysmoczkowa. Już nie chodzi mi o wesele, ale np za tydzień mam dentystę w innym miescie
Dawaj aż zalapie innego wyjścia nie masz nerwy Igora to osobiście już mnie tyle interesują co zeszłoroczny śnieg bo on wiecznie w nerwach [emoji1787]

reklama
Dziewczyny, może Wy macie pomysł. Jak nauczyć 3miesieczne dziecko butelki? Ja np, ale czasami podawalismy butelkę z odciagnietym mlekiem jak musiałam wyjść. I nie było problemu, jadła. Ale przez jakiś miesiąc nie podawalismy w ogóle, nie było żadnych wyjść. Teraz w sobotę mamy wesele, a Ada w ogole nie chce zjeść z butelki, wscieka się. Coś tam próbuje nawet zassać ale od razu placze, bo jej się nie podoba. Wcześniej jadła z avent natural, teraz kupiłam nuka, poczytałam opinie. I nic z tego. W dodatku jest antysmoczkowa. Już nie chodzi mi o wesele, ale np za tydzień mam dentystę w innym miescie
Czasem te butelki MAM sie przyjmują, maja plaski smoczek. No albo kupic juz 3+ z wiejszym przeplywem.
Mialam avent, ale zmienilam na lovi.

Czasem te butelki MAM sie przyjmują, maja plaski smoczek. No albo kupic juz 3+ z wiejszym przeplywem.
Mialam avent, ale zmienilam na lovi.
Ja mam od początku Lovi, chciałam przerzucić na Avent ale się wkurzał nie zależało mi jakoś bardzo więc odpuściłam, ale chyba za 3 karmieniem i tak załapał o co chodzi :)

No nie ma co patrzeć na nerwy, ale jak próbuję 5 min i w końcu mleko stygnie to wyciągam z bezsilności cyca [emoji38]
Tak to raczej ciezko bedzie nauczyc. Ja bym poczekala trochę, az zglodnieje :p mozna tez dac troche ze strzykawki ba poczatek, a pozniej butelka.
U nas teraz nie chce jesc wcale, wlasnie tak robie i jeszcze macham zabawkami nad glowa jak juz zaciągnie. Bo sie rzuca i udaje, ze nie chce. (Bo skoro przy tych manewrach zjada cala butle to chyba byla glodna)

No nie ma co patrzeć na nerwy, ale jak próbuję 5 min i w końcu mleko stygnie to wyciągam z bezsilności cyca [emoji38]
Ilona, jak zgłodnieje to coś tam zje z tej butli [emoji14] mój też anty butla od kiedy jestem kp, ale jak była sytuacja że muszę isc do lekarza to moja mama mu jakoś wcisnęła 60ml. A dokarmiłam go porzadnie z cyca jak wróciłam [emoji14] przeżyje, nie martw się :D

reklama
Do góry