Mimo to skonsultuj. Moze Twoj lekarz ma inne podejście do tego.Dziękuję kochana za informacje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mimo to skonsultuj. Moze Twoj lekarz ma inne podejście do tego.Dziękuję kochana za informacje.
O jejku, to jednak okruszek a nie 4 kg kloc [emoji3] doktorek się pomylił w obliczeniach. Super, że szczęśliwie się wszystko udało, szkoda że tyle się z mocnymi skurczami nameczylas. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i zdrówka dla Was obojga [emoji8] czekamy na zdjęcieDziewczyny przepraszam, że się nie odzywalam. Rozkręciło się samo w dniu przyjęcia do szpitala, skurczami o 23, od razu takimi co 2-3 minuty, więc o balonik teoretycznie bić się nie musiałam [emoji6] na ktg skurcze po 200, 180, 160 i najmniejsze 120. Podobno to
mocne skurcze, ja tam nie znam się na tych zapisach[emoji6]
W skrocie 12h takich skurczy a potem nawet silniejszych dało rozwarcie na 2 palce.... Miałam z 5 badań co parę godzin i już w głowę chciałam sobie strzelić jak słyszałam na 2 palce. Szymek w ogóle nie zszedł do kanału rodnego.
26.09.19 o 15.32 przez CC na świecie pojawiło się nasze największe szczęście[emoji7]
Szymek
3480g 59 cm!!!
Zdjęcia i więcej szczegółów później jak wrócimy do domu i ogarniemy rzeczywistość[emoji4][emoji8]
Gratulacje Kochana, dużo zdrówka i miłości dla Waszej rodzinkiDziewczyny przepraszam, że się nie odzywalam. Rozkręciło się samo w dniu przyjęcia do szpitala, skurczami o 23, od razu takimi co 2-3 minuty, więc o balonik teoretycznie bić się nie musiałam [emoji6] na ktg skurcze po 200, 180, 160 i najmniejsze 120. Podobno to
W skrocie 12h takich skurczy a potem nawet silniejszych dało rozwarcie na 2 palce.... Miałam z 5 badań co parę godzin i już w głowę chciałam sobie strzelić jak słyszałam na 2 palce. Szymek w ogóle nie zszedł do kanału rodnego.
26.09.19 o 15.32 przez CC na świecie pojawiło się nasze największe szczęście[emoji7]
Szymek
3480g 59 cm!!!
Zdjęcia i więcej szczegółów później jak wrócimy do domu i ogarniemy rzeczywistość[emoji4][emoji8]
Przy moich zarobkach niania nie wchodzi w grę, zresztą jeśli mam być szczera jeśli miałabym mieć kogoś obcego to wolę żłobek licząc się z chorowaniemPaulinka o dzięki, nie wiedziałam o tym.
Ja też nie wyobrażam sobie siedzenia w domu. Już pracuje i mam nianie. Na początku to było straszne, a teraz dziękuję Bogu za chwilę oddechu
Gratulacje !Dziewczyny przepraszam, że się nie odzywalam. Rozkręciło się samo w dniu przyjęcia do szpitala, skurczami o 23, od razu takimi co 2-3 minuty, więc o balonik teoretycznie bić się nie musiałam [emoji6] na ktg skurcze po 200, 180, 160 i najmniejsze 120. Podobno to
Szymek
3480g 59 cm!!!
Słyszałam że.niektore dzieci ciężko się przyzwyczają do mm po karmieniu piersią/mlekiem mamy. Nasze mleko podobno jest smaczniejsze a mm wiadomo. Spróbuj kolejny raz mu podać. Jak będzie głodny to zje.Dziewczyny jak dokarmiałyście dzieci MM to one chętnie jadły czy musiały się przyzwyczaić do innego smaku ? Igor dostał wczoraj i dziś ten Bebi*lon prosyneco HA i nie chce go pić wygina się wypluwa
No właśnie MM dostaje w sytuacji kiedy jest bardzo głodny, a ja akurat nie mam ściągniętego, a i tak kombinuje jakby chciał wymusić żebym mu dała swoje, zjadł to MM z wielkimi bólami, ale jakby nie zskodował, że je jadł bo teraz je moje, które było już na następne karmienie, ale nie chciał zasnąć :/Słyszałam że.niektore dzieci ciężko się przyzwyczają do mm po karmieniu piersią/mlekiem mamy. Nasze mleko podobno jest smaczniejsze a mm wiadomo. Spróbuj kolejny raz mu podać. Jak będzie głodny to zje.