Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Każdy ma swoj wybór. Mnie przekonaly badania test plus ktore pokazuja co sie dzieje z odcinkiem szyjnym kręgosłupa przy zderzeniu.. szansa dla dzieci wozonych tylem jest nieporownywalna. Oczywiście życzę nam wszystkim bezpiecznej i bezszkodowej jazdy.Ja nie wiedziałam co i jak i córkę szybko do spacerówki przerzuciłam przodem do kierunku jazdy i później jak poznała taki sposób to w foteliku się denerwowała... Dla niej mamy taki zwykły lionelo bo już ja pasy jeździ a dla syna czeka maxi Cosi Tobi fix ale też przodem.
Pamietamy pamiętamyKurde próbuje już od jakiegoś czasu trochę stron w tył poczytać i jakoś wiecznie coś i ciężko mi się wstrzelić w wasze tematy-.- mało kto mnie tu pewnie pamieta. Mam syna Antka z 22.02. niedługo skończyły rok ;-)
Zobacz załącznik 1075792
I corke Amelke, która w marcu będzie mieć 3 lata
Ale jeśli zamienia się pierwszy fotelik tyłem, na nowy też tyłem to nagle z dnia na dzień dziecko nie chce ? Inna kwestią pokazać raz jazdę przodem to wtedy wiadomo.Moje tyłem nie chciały jeździć ja mam firmy recaro po córce, mocowany na pas. Sąsiedzi kupili tyłem do kierunku jazdy za jakieś kosmiczne pieniądze, a ich syn nie chcę nawet do niego usiąśćtakże zależy od dziecka.