@Migdalove kurczę, ty to masz przez ostatnie miesiące cały czas przeboje z tymi chorobami i przeziębieniami
coś dziadostwo nie chce się od Ciebie odczepić
trzymam mocno kciuki Kochana żeby wszystko było dobrze!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacjespokojnej ciazy@nata$za88 przepraszam, ale nie wytrzymałam do jutra.
Ja i tak mega cierpliwa jestem, ale jak już termin miesiączki jest to ciężko mnie powstrzymać, nie robię tydzień wcześniej bo wiem, że bym się umówiła czy tam coś jest, no i kolejny tydzień czekała na miesiaczke, z tego powodu, że u nas nie robią bety. Tzn mogę iść do ogólnego po skierowanie, ale to za dużo zachodu [emoji16] więc mam taka taktykę że czekam do spodziewane miesiączki, i tak teraz czekania kilka tygodni na wizytę. Tak więc zrobiłam dziś choć obiecałam, że zrobię jutro. Przepraszam za falstart [emoji87] ale chyba bylo warto, w rzeczywistości jest wyraźną kreska. Taka sama jak w poprzedniej ciąży w dniu miesiączki [emoji3], ale się cieszę.
Zobacz załącznik 869429
Druga kreseczka widoczna gratulujeDziewczyny zrobiłam test z głupoty miałam robić w środę za tydzień! Nie wiem czy widzicie ale jest cień cienia! Jestem w 25 dc , 9 dpo termin @ za 5 dni![]()
Delikatnie widac wiec po cichu gratulujeDziewczyny zrobiłam test z głupoty miałam robić w środę za tydzień! Nie wiem czy widzicie ale jest cień cienia! Jestem w 25 dc , 9 dpo termin @ za 5 dni![]()
U nas po prostu jest tak, że jak już coś się układa, jest sielanka to musi być coś co to kompletnie zaburzy...@Migdalove kurczę, ty to masz przez ostatnie miesiące cały czas przeboje z tymi chorobami i przeziębieniamicoś dziadostwo nie chce się od Ciebie odczepić
trzymam mocno kciuki Kochana żeby wszystko było dobrze!
Piekna krecha@nata$za88 przepraszam, ale nie wytrzymałam do jutra.
Ja i tak mega cierpliwa jestem, ale jak już termin miesiączki jest to ciężko mnie powstrzymać, nie robię tydzień wcześniej bo wiem, że bym się umówiła czy tam coś jest, no i kolejny tydzień czekała na miesiaczke, z tego powodu, że u nas nie robią bety. Tzn mogę iść do ogólnego po skierowanie, ale to za dużo zachodu [emoji16] więc mam taka taktykę że czekam do spodziewane miesiączki, i tak teraz czekania kilka tygodni na wizytę. Tak więc zrobiłam dziś choć obiecałam, że zrobię jutro. Przepraszam za falstart [emoji87] ale chyba bylo warto, w rzeczywistości jest wyraźną kreska. Taka sama jak w poprzedniej ciąży w dniu miesiączki [emoji3], ale się cieszę.
Zobacz załącznik 869429
Ja zostaje z Toba i mam wrazenie ze szybko sobie z tad nie pojde...No to kto tu zostaje ze mną na staraczkach?
(nie żebym narzekała, bo chcę żebyście wszystkie jak najszybciej stąd poszły na ciążowe wątki, ale fajnie będzie mieć z kim pogadać)
@Sif rozgość się, nie ma sprawy. Ale nie na długo, ok?
Nie zapomnijcie o mnie! U nas też ciężko widzę zajście w ciąże... Jeszcze przed nami badania nasienia, ale kiedy to nie mam pojęcia.Ja zostaje z Toba i mam wrazenie ze szybko sobie z tad nie pojde...