Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie 2-3dni. Dziś już dwa dni plamię i jutro pewnie będzie wodospad.. muszę porozmawiać o tym z ginekologiem :/Dziewczyny, jak macie plamienia przed @ to rozkręca wam się jak szybko? Bo ja dziś zwariuje po prostu... Rano miałam różowy sluz na papierze, później jakieś 5h czysty śluz a po tym lekko brunatny sluz i znów cisza. Jestem dwa dni przed @.
U mnie ostatnio coraz krócej, zwykle było dwa dni czy dzień przed teraz jest parę godzin przeU mnie 2-3dni. Dziś już dwa dni plamię i jutro pewnie będzie wodospad.. muszę porozmawiać o tym z ginekologiem :/
A coś zrobiłaś, że się to zmieniło czy samo tak?U mnie ostatnio coraz krócej, zwykle było dwa dni czy dzień przed teraz jest parę godzin prze
Mnie tak od dwóch cykli tez boli brzuch na kilka (7, 8 )dni przed @... mylisz ze to może być objaw torbieli?
Ja biore i nic takiego sie u mnie nie dziejePonawiam post, bo widze ze ominelyscie... do tego ciągnie mnie w brzuchu :/
Hmm... to ja nie wiem:/ piersi ewidentnie pobolewają mnie po bokach, brzuch takie jakby delikatne ciągnięcia, czasem jakby coś „chwyci i puści” - nie wiem jak to dokładnie opisać - jak czasami się nadzwigacie i potem brzuch pobolewa coś w ten deseń:/ ale zapewne na okresJa biore i nic takiego sie u mnie nie dzieje