starajaca2018
Fanka BB :)
Staram nastawić się na @. Brzuch pobolewa codziennie, brak siły. Dobrze ze parę dni zostalo
Ja też wole sie miło rozczarować
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Staram nastawić się na @. Brzuch pobolewa codziennie, brak siły. Dobrze ze parę dni zostalo
Ja też wole sie miło rozczarować
Ja to zawsze senna i ziewajaca.. ale ze wczoraj nastapily ciche dni z moją drugą polowką to ogolnie malo spalam i czuje sie zmielona strasznie.. na szczescie mam wolne wiec leze w lozku caly czas..Dziewczyny czy Wy też dziś takie senne chodzicie ? Ja nie wiem co jest z tym ciśnieniem dzisiaj, ale mimo ze poszlam wcześnie spać, to czuje ze mogłabym zasnąć na siedząco, nawet kawa nie pomaga, ciągle ziewam![]()
Ja to zawsze senna i ziewajaca.. ale ze wczoraj nastapily ciche dni z moją drugą polowką to ogolnie malo spalam i czuje sie zmielona strasznie.. na szczescie mam wolne wiec leze w lozku caly czas..
bo teraz siedzę w pracy jak zombie xD
mieszkamy w bloku deweloperskim i w tamtym tygodniu sąsiedzi z boku dawali czadu, a teraz z góry. No ale cóż muszą się ludzie urządzić Niby mam objawy jak w ciąży ból jajnika a i wzdęty brzuch do piersi nie mogę się dotknąć do tego jeszcze dzien przed spodziewaną miesiaczką wymiotowałamDwie opcje, albo się udało albo jeszcze organizm dochodzi do siebie i są zawahania. Jak już się spóźnia to raczej spokojnie możesz test zrobić. Albo pójść na betę jeśli masz możliwość.![]()
To nic tylko robić test.Niby mam objawy jak w ciąży ból jajnika a i wzdęty brzuch do piersi nie mogę się dotknąć do tego jeszcze dzien przed spodziewaną miesiaczką wymiotowałam
Wlasnie jutro będzie robionyTo nic tylko robić test.![]()