młoda1994
Fanka BB :)
Trzymam kciuki aby było wszystko w porządku. I koniecznie po wizycie daj znać co powiedział lekarz.Nie dziekuje zobaczymy co w czwartek powie lekarz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki aby było wszystko w porządku. I koniecznie po wizycie daj znać co powiedział lekarz.Nie dziekuje zobaczymy co w czwartek powie lekarz
Na pewno dam znaćTrzymam kciuki aby było wszystko w porządku. I koniecznie po wizycie daj znać co powiedział lekarz.
Wiedziałam, że taki będzie wynik!Dziewczyny nie wytrzymałam do rana i zrobilam test teraz
Nie dziękuję za wczasuWiedziałam, że taki będzie wynik!Gratuluję!
Takich tłustych kresek to ja nawet u siebie w 6tc nie widziałam.Nie dziękuję za wczasu
Zobaczymy w czwartek co lekarz powieTakich tłustych kresek to ja nawet u siebie w 6tc nie widziałam.![]()
U mnie wychodzi z ostatniej miesiączki że to prawie 6 tydzieńTakich tłustych kresek to ja nawet u siebie w 6tc nie widziałam.![]()
O to już coś tam będzie widać na usg.U mnie wychodzi z ostatniej miesiączki że to prawie 6 tydzień