Misza95
Moderator
A czujesz sie inaczej niz zwykle? Juz wiem, ze nie masz typowych objawów okresu ale czy cos innego zauważasz? [emoji4]Dzięki.Nie wierzę w ten cykl ale na drugie przecież testy lubią mnie oszukiwać.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A czujesz sie inaczej niz zwykle? Juz wiem, ze nie masz typowych objawów okresu ale czy cos innego zauważasz? [emoji4]Dzięki.Nie wierzę w ten cykl ale na drugie przecież testy lubią mnie oszukiwać.
![]()
Jedynie to, że mam bardzo duży apetyt, dziwne uczucie jak coś zjem, taka jakby ulga, zadowolenie. Nigdy nie miałam takiego apetytu. Ale to też może być spowodowane wszystkim.A czujesz sie inaczej niz zwykle? Juz wiem, ze nie masz typowych objawów okresu ale czy cos innego zauważasz? [emoji4]
Mam dokładnie to samo [emoji23] mój mąż ma mnie dosyć bo ciągle tylko "zjadlabym cos" [emoji23]Jedynie to, że mam bardzo duży apetyt, dziwne uczucie jak coś zjem, taka jakby ulga, zadowolenie. Nigdy nie miałam takiego apetytu. Ale to też może być spowodowane wszystkim.![]()
![]()
Mam dokładnie to samo [emoji23] mój mąż ma mnie dosyć bo ciągle tylko "zjadlabym cos" [emoji23]
Właśnie, musi mi smakowac. Ostatnio marudziłam ze cos bym zjadla ale nie wiem co, w koncu mąż przyniosl kanapki to go opieprzylam ze nie chce kanapek [emoji23]No i mi ogólnie obojętnie co, byle coś co na pewno mi smakuje. [emoji23]
![]()
Ah my kobiety. [emoji23]Właśnie, musi mi smakowac. Ostatnio marudziłam ze cos bym zjadla ale nie wiem co, w koncu mąż przyniosl kanapki to go opieprzylam ze nie chce kanapek [emoji23]
Mam dokładnie to samo [emoji23] mój mąż ma mnie dosyć bo ciągle tylko "zjadlabym cos" [emoji23]
Ja tak samo nie wierzę. [emoji23] Uwierzę w objawy jak pokryje się to z wynikiem bety. [emoji23]A ja mam na odwrót mogłabym nie jeść cały dzień, nic mi nie smakuje. W poprzednim miesiącu to piłam sok z ogórków na przemian z zakwasem z buraków Za to teraz mam wybuchy straszne wręcz jestem agresywna. Nie wierzę juz w te objawy.