paulina1994
Fanka BB :)
Będę trzymać kciuki [emoji11] napewno wyjdzie już pewnyDziewczyny postanowione, jutro robię test będzie to 11dpo i 3 dni do okresuwynik powinien być już w miarę pewny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będę trzymać kciuki [emoji11] napewno wyjdzie już pewnyDziewczyny postanowione, jutro robię test będzie to 11dpo i 3 dni do okresuwynik powinien być już w miarę pewny
O kurcze super , będę mocno trzymać kciuki za dwie kreski!Dziewczyny postanowione, jutro robię test będzie to 11dpo i 3 dni do okresuwynik powinien być już w miarę pewny

A to ja dzis znowu mam przeczucie , ze się udało nie tak jak wczorajA mnie moj namówił, jakoś nie mam ciśnienia na ten test w tym cyklu, ale jutro jedziemy na wycieczke do Wieliczki z dzieciakami i mówi że lepiej żebym zrobiła to będę ostrozniejsza bo tam ślisko [emoji14] ale ja dziś dla odmiany jestem pewna że się nie udało [emoji23]
Hehe my tak naprzemiennie [emoji23][emoji23]A to ja dzis znowu mam przeczucie , ze się udało nie tak jak wczoraj![]()
Ja mam przynajmniej milion myśli w ciągu jednego cyklu a na końcu kończy się to @ i płaczem [emoji23]A to ja dzis znowu mam przeczucie , ze się udało nie tak jak wczoraj![]()
Ja tak samo tylko, że jeszcze nie płacze, ale jest ciężko i przykro.Ja mam przynajmniej milion myśli w ciągu jednego cyklu a na końcu kończy się to @ i płaczem [emoji23]
Super to czekamy razem na teścik 1 majaA to ja dzis znowu mam przeczucie , ze się udało nie tak jak wczoraj![]()
A najlepsze jest to, że za każdym razem tłumacze sobie, że muszę wyluzować, że jak będę się spinać to w ciążę nie zajde i takie tam, a przychodzi co do czego to latam z testami jak nienormalna, ale w tym cyklu odpuszczam testy owulacyjne co ma być to będzie a tylko nie potrzebnie mnie stresowałyJa tak samo tylko, że jeszcze nie płacze, ale jest ciężko i przykro.
Trzymaj się, na pewno się uda w następnym cyklu.Kurka zalamie sie no...ten przeklety test wywolal @. Wiec oficialnie zaczynam 2 cs po operacji. Ten cykl juz bedzie z testami owu. A po okresie wybieram sie do gina z wynikami badan i by mnie zbadal bo 1 okres po operacji mial 28d a ten 23d wiec cos tu nie hallo...ah wyzalilam sie wiec juz nie bede truc Wam dupki.