reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czasami to mam ochotę niektórych lekarzy dosłownie utłuc. Zero empatii i jeszcze jakieś pretensje. Jakby kazdy miał wiedzę medyczna. Nie dewlnerwuj sie. Weź leki i leż. Nic nie rób, odpoczywaj. Mam nadzieje, ze masz zwolnienie.
Dokładnie. Szkoda gadać... Już wzięłam w nocy od razu i lekko gorączka spadła. Tak mam zwolnienie [emoji17]

reklama
Eh dokładnie. Najgorsze, że ja wszystko zwracam i jest ciężko [emoji45] eh. Lekarze u mnie to koszmar szczególnie na pogotowiu, kiedyś jeździłam na zastrzyki bo miałam bardzo bolesne miesiączki, godzina a ja już na pogotowiu bo mi rozrywało macice. Ja na tym pogotowiu wymiotowałam, płakałam a one mi kazały sobie po pokojach lekarza sobie szukać bo dziś mnie już nikt nie przyjmie

Co za znieczulica [emoji36]

Cóż za wredne babska. Nic nie pomyślą? Tylko aby dowalić człowiekowi... Kuruj się i będzie wszystko dobrze!!
Do mnie baba z pretensjami że źle i za krótko uciskałam po poprzedniej becie (siniak mi wyszedł) i że ona mi nie pobierze, że druga ręka jakąś słabą żyłę ma. No cuda wianki. Życzyłam jej miłego dnia i lepszych żył na koniec wizyty [emoji23][emoji23][emoji23]
Boże [emoji23] Co za chore baby. Dziękuję kochana, kuruje się cały czas, ale jestem już tak załamana, wszystko na złość [emoji17]

Co za znieczulica [emoji36]
U nas to typowe kochana na tym pogotowiu naprawdę. Już któryś raz mnie tak traktują. Albo właśnie wtedy stałam do okienka i jakaś młoda picza mnie obsługiwała i totalnie nic się nie znała i czegoś mi nie dała, skierowania chyba na zastrzyk i milion razy tam podchodziłam plus czekanie od nowa w kolejce... I jak już za którymś razem mnie zobaczyła znowu to spier... [emoji23][emoji23] ja tam stoje pełno grażyn i " Ku... Ile mam jeszcze czekać" Łapie się za brzuch i zdycham a wszyscy w szoku [emoji23][emoji23]

Tylko najgorsze, że ja mam ten antybiotyk plus euthyrox, jod w tabletkach, witaminę D w tabletkach, kwas foliowy i to wszystko na raz brać? ;o No tamte to wiadomo dla zdrowia dziecka ale przeraża mnie to wszystko [emoji17][emoji37] I boje się brać ten paracetamol, bo podobno nie jest bezpieczny i że lepszy apap

Dziewczyny tak teraz siedzę i myślę . W poniedziałek pierwszy dzień szkoły i czy pasuje ubrać córce do białej koszuli i czarnej spódniczki sandałki czy muszą być całe buty?

Myślę że spokojnie [emoji4] ja pracuję w szkole i uwierz mi że część rodziców nawet nie pomyśli o galowym stroju [emoji16]

reklama
Do góry