O oo też kreseczkaDziewczyny u mnie z porannego bladzioch ❤
Nawet mój narzeczony go widzi! Jutro powtarzamy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O oo też kreseczkaDziewczyny u mnie z porannego bladzioch ❤
Nawet mój narzeczony go widzi! Jutro powtarzamy!
Pewnie, zapraszamyCześć dziewczyny, można do Was dołączyć?
Witamy, u nas każda staraczka mile widziana. Długo się starasz?Cześć dziewczyny, można do Was dołączyć?
Staraliśmy się dwa cykle i udało mi się zajść w ciąże, niestety w 12 tyg okazało się że serce aniołka przestało bić. Teraz jestem po jednym cyklu i mamy zielone światło aby się starać.Witamy, u nas każda staraczka mile widziana. Długo się starasz?
U mnie testy byly lepsze popoludniu niz z porannego moczu.Będzie dobrze dziewczyny, dam znać wieczorem ❤ trzymam kciuki za inne kobietki również! Myślicie, że 4 dni po terminie wyjdzie coś z wieczornego moczu?

To bardzo współczujęStaraliśmy się dwa cykle i udało mi się zajść w ciąże, niestety w 12 tyg okazało się że serce aniołka przestało bić. Teraz jestem po jednym cyklu i mamy zielone światło aby się starać.
u mnie strata w 7 TC ale podchodzę do tego jak do biochemicznej, jednak nie dane mi była słuchać serduszka, nawet nie wiem czy był zarodek. Tym bardziej trzymam kciuki aby równie szybko udało Wam się drugi raz, teraz już tylko że szczęśliwym zakończeniem Kolejne kreski, na tym watku to jest najbardziej radosnemi pozytywny cien wyszedl w dzien spodziewanej miesiaczkk, beta byla okolo 42 na nastepny dzien
![]()
Trzymam kciuki żeby lametta nie była już potrzebnaAle tu są emocjetrzymam kciuki ! Najpiękniejszy prezent na święta
ja testuje za 8 dni jestem po HSG wiec Wszystko możliwe. Jeśli się nie uda to pierwszy cykl z lametta. Mam nadzieje ze w następnym roku na święta każda z nas będzie już maluszkiem
![]()
U mnie testy byly lepsze popoludniu niz z porannego moczu.
Kazda kreska i kazdy cien to nadzieja.
To moja kreska z 9dpo
Zobacz załącznik 1052021
A tu juz z 13dpo
Zobacz załącznik 1052022
Zobacz załącznik 1052024
A taka ciemna to była 20dpo.
A wczoraj moja bladziuchna kreseczka skończył 7 miesięcy
Zobacz załącznik 1052028