Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam aż mój wróci z apteki i zrobię, rano mam w planie zrobić ten elektroniczny dla pewności, jeśli coś wyjdzie pójdę na bete ❤O której jeszcze dziś testujesz? Będę wypatrywac twego testu
Mnie też nosiło w tym czekaniu do jutra, ze zrobilam też teraz wieczorem znów jeden tani test (mialam ich w zapasie) i znów widzę cień i mam wrażenie że nawet ciut ciemniejszy niz rano na tym samym tescie. Także jakas nadzieja się we mnie wzbiera, ale póki co to taki ostudzony entuzjazm... Liczę mocno na tą betę jutro.
Mi się 5 dzień spóźnia okres, bladzioch wyszedłKolejne kreski, na tym watku to jest najbardziej radosnemi pozytywny cien wyszedl w dzien spodziewanej miesiaczkk, beta byla okolo 42 na nastepny dzien
![]()
Taka fest kreska to byla dopiero po tygodniuMi się 5 dzień spóźnia okres, bladzioch wyszedłzobaczymy
Tak jak pisałam wyżej, dzisiaj zrobię jeszcze zwykły jakiś, A rano jutro ten elektroniczny. Jeśli coś wyjdzie lecę od razu na betę, bo do pracy dopiero na 14Taka fest kreska to byla dopiero po tygodniu
Trzymam kciuki! U mnie wyszedł cień cienia teraz, ale nie da uchwycić się na zdjęciu. No nic, spróbujemy jeszcze rano tym elektronicznym. Używałyście go może? Czy przy niskim stężeniu Wam coś pokazał?Ale tu są emocjetrzymam kciuki ! Najpiękniejszy prezent na święta
ja testuje za 8 dni jestem po HSG wiec Wszystko możliwe. Jeśli się nie uda to pierwszy cykl z lametta. Mam nadzieje ze w następnym roku na święta każda z nas będzie już maluszkiem
![]()
Widzę!!! Czekam na potwierdzenieZrobiłam jeszcze godzinę temu tak dla sportu jeden test facelle. I mam wrażenie ze na nim ten cień już bardziej przypomina zarys kreski... Tylko teraz nie wiadomo czy to dla tego ze to po prostu facelle i na nich lubią wychodzić cienie czy może coś na rzeczy
@nata$za88 spójrz no tym swoim czujnym okiem xD![]()