reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja dziś 4dc, drugi dzień na podwójnej dawce aromka. Pewnie będziemy testować +/- w tym samym czasie. Oby to był szczęśliwy cykl :)
Córkę też zrobiliśmy sobie w grudniu, więc może to nasz szczęśliwy miesiąc 😉
Trzymam mocno zaciśnięte kciuki żebyśmy wszystkie mogły wskoczyć na wrześniowe mamy 2022✊

Cześć dziewczyny! 👋 Ja nadal czekam na wynik testu (tego Covidowego 😂)
U mnie dziś 19 dc i ciul wie ile po owu 😝 Aplikacja wyznaczyła mi owu na 14dc po temperaturze i testach owu, jeśli wierzyć jej to jest 5dpo, ale przez to, że miałam temperaturę i chorowałam to ciężko mi ten wykres rozszyfrować (dlaczego akurat musiałam się rozłożyć jak mierzę temperaturę pierwszy cykl? 🤔). Wrzucam Wam go, cobyście zerknęły 😝

Załączniki

• 0b9e895b-dd40-4aff-889d-f5f337ab28fa.jpg
    0b9e895b-dd40-4aff-889d-f5f337ab28fa.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 71
A! Zapomnialam wspomnieć, że właśnie 14dc zaczęły się moje choroby i gorączka, która po zbiciu ibuprofenem wynosiła 37,7 stąd ten nagły wzrost na wykresie

Hejo, miłego dnia! Zaraz weekend :) ja mam dziś 6dpo, to oczywiście już mnie zaczyna trząchać. Jeszcze pewnie zaraz jakieś plamienie się pojawi i głupi łeb będzie myślał że to implantacja.
Na poczatku cyklu miałam jakieś dobre przeczucia, a teraz czuje, ze sie nie udało.

Mam wyniki Covid (nareszcie) i... Negatyw! 😁 Chociaż jeden z którego się cieszę 😂

To od razu Ci powiem, że mi kwarantannę zdjęli dopiero dobę później, ale na infolinii powiedzieli że mam ignorować wszystkie powiadomienia aplikacji że nie mogę wychodzić :p bo mi się w systemie długo potrafi aktualizować

reklama
Cześć dziewczyny! [emoji112] Ja nadal czekam na wynik testu (tego Covidowego [emoji23])
U mnie dziś 19 dc i ciul wie ile po owu [emoji13] Aplikacja wyznaczyła mi owu na 14dc po temperaturze i testach owu, jeśli wierzyć jej to jest 5dpo, ale przez to, że miałam temperaturę i chorowałam to ciężko mi ten wykres rozszyfrować (dlaczego akurat musiałam się rozłożyć jak mierzę temperaturę pierwszy cykl? [emoji848]). Wrzucam Wam go, cobyście zerknęły [emoji13]

Akurat ta apka chyba wyznacza po owulakach tylko, przynajmniej ja mam takie z nią doświadczenia [emoji51] tak samo z flo.

Do góry