reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć dziewczyny! 👋 Ja nadal czekam na wynik testu (tego Covidowego 😂)
U mnie dziś 19 dc i ciul wie ile po owu 😝 Aplikacja wyznaczyła mi owu na 14dc po temperaturze i testach owu, jeśli wierzyć jej to jest 5dpo, ale przez to, że miałam temperaturę i chorowałam to ciężko mi ten wykres rozszyfrować (dlaczego akurat musiałam się rozłożyć jak mierzę temperaturę pierwszy cykl? 🤔). Wrzucam Wam go, cobyście zerknęły 😝

Załączniki

• 0b9e895b-dd40-4aff-889d-f5f337ab28fa.jpg
    0b9e895b-dd40-4aff-889d-f5f337ab28fa.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 79
Hejo, miłego dnia! Zaraz weekend :) ja mam dziś 6dpo, to oczywiście już mnie zaczyna trząchać. Jeszcze pewnie zaraz jakieś plamienie się pojawi i głupi łeb będzie myślał że to implantacja.
Na poczatku cyklu miałam jakieś dobre przeczucia, a teraz czuje, ze sie nie udało.

reklama
Cześć dziewczyny! [emoji112] Ja nadal czekam na wynik testu (tego Covidowego [emoji23])
U mnie dziś 19 dc i ciul wie ile po owu [emoji13] Aplikacja wyznaczyła mi owu na 14dc po temperaturze i testach owu, jeśli wierzyć jej to jest 5dpo, ale przez to, że miałam temperaturę i chorowałam to ciężko mi ten wykres rozszyfrować (dlaczego akurat musiałam się rozłożyć jak mierzę temperaturę pierwszy cykl? [emoji848]). Wrzucam Wam go, cobyście zerknęły [emoji13]

Akurat ta apka chyba wyznacza po owulakach tylko, przynajmniej ja mam takie z nią doświadczenia [emoji51] tak samo z flo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry