L
Ladycarooo
Gość
Czemu tak?No zostaje w tej drużynie już ostatni cykl więc albo wóz albo przewóz[emoji23]
Ostatnia szansa przede mną
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czemu tak?No zostaje w tej drużynie już ostatni cykl więc albo wóz albo przewóz[emoji23]
Czemu tak?
i koniec starań w ogóle? czy jakiś inny plan?Taka podjęliśmy decyzję
i koniec starań w ogóle? czy jakiś inny plan?
No to dawaj!No zostaje w tej drużynie już ostatni cykl więc albo wóz albo przewóz[emoji23]
No to dawaj! [emoji1696][emoji1696][emoji1696] organizujemy wigilię na porodówce !
Gdyby można było tak wszystko kontrolować, to nikt by się nie zaraził koroną, a my wszystkie dawno byłybyśmy w ciąży ;-)nie przejmuj się ludźmi. Też tak miałam w tamtym miesiącu i to od najbliższej rodziny, że zaraziłam ich! No specjalnie tego nie zrobiłam przecież a to był dopiero początek objawów wirusa..
Tak czy siak i oni to przeżyli i ja. Ale nie bagatelizuj tego. Leż jeśli możesz... bo później te skutki uboczne potrafią długo męczyć:/.
W taki razie wykopuję Cię na ciężarne niedługoNo zostaje w tej drużynie już ostatni cykl więc albo wóz albo przewóz[emoji23]
Zazuu obiecaj chociaż, że jak zajdziesz w ciążę to przynajmniej przyjdziesz tutaj nam to ogłosićTaka podjęliśmy decyzję