Bibi89
Fanka BB :)
Ja tezNajpierw muszę dostać okres [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tezNajpierw muszę dostać okres [emoji23]
Zazuu obiecaj chociaż, że jak zajdziesz w ciążę to przynajmniej przyjdziesz tutaj nam to ogłosić [emoji3064]
Nie no, Ty jesteś inny przypadekOczywiście chociaż wpieprzanie się z pozytywnym testem na staraczki to tak słabo [emoji23]
Tobie wolno!Oczywiście chociaż wpieprzanie się z pozytywnym testem na staraczki to tak słabo [emoji23]
dobrze, że @Ladycarooo zaznaczyła, że nie można machać pozytywnym testem w pierwszym cyklu starańOczywiście chociaż wpieprzanie się z pozytywnym testem na staraczki to tak słabo [emoji23]
Ja mam 'deadline' xD (tak, pracuję w korpo) do końca roku. Jeśli wtedy się nie uda, odstawiam lekarzy, leki, suple. Bo nie mam siły żyć tym kolejny rok. Jak mam być bez dziecka, to też chce być szczęśliwadobrze, że @Ladycarooo zaznaczyła, że nie można machać pozytywnym testem w pierwszym cyklu starań
Wiecie co? @Zazuu nie szkokuje mnie zupełnie Twoje podejście. Jakiś czas temu @Ladycarooo też wspominała o kończeniu starań (chyba, że mam omamy przez ból głowy) i też mnie to nie zadziwiło. Jesteście super silne i ekstra wytrwałeU mnie dopiero 10cs, a już też powoli zaczynam odczuwać to co inne tu staraczki, które "kiblują" tu przez długi czas
![]()
czyli nie mam omamówJa mam 'deadline' xD (tak, pracuję w korpo) do końca roku. Jeśli wtedy się nie uda, odstawiam lekarzy, leki, suple. Bo nie mam siły żyć tym kolejny rok. Jak mam być bez dziecka, to też chce być szczęśliwa![]()
Sredlajn, masz termin sądowy i można go przedłużyć XDJa mam 'deadline' xD (tak, pracuję w korpo) do końca roku. Jeśli wtedy się nie uda, odstawiam lekarzy, leki, suple. Bo nie mam siły żyć tym kolejny rok. Jak mam być bez dziecka, to też chce być szczęśliwa![]()