Nel331
Fanka BB :)
Po wizycie dam znaćTrzymam kciuki za wizyte, koniecznie daj znaćno i daj znać jak test
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po wizycie dam znaćTrzymam kciuki za wizyte, koniecznie daj znaćno i daj znać jak test
![]()
O Boze nie strasz mnie on tylko dotknął fifolkiem moich majtekJa bym już leciała po test. Może niedokładnie umyłaś ręce ? Jeden żołnierzyk mogl gdzieś się po paznokciem chować![]()
A może miałaś dziurawe ?O Boze nie strasz mnie on tylko dotknął fifolkiem moich majtek
Witam Was Kochane w środę! Jak nastroje ? Kto jest ja etapie seksow a kto się zbliża do testowania ? Ja mam dziś wizytę u Paśnikabolą mnie jajniki i w ogóle wszystko
![]()
Niby wiem, ze z takim wynikiem homocysteina to nie ma szans, ze się uda ale z racji, ze jedziemy na majówkę to chyba w sobotę z rana zrobię test żeby mieć spokojniejszą głowę i żeby stary się nie stresował i będę mogła pic spokojnie drineczki
u Nas tak samo! Akurat na mój okresej no my jak robiliśmy badanie to też zawsze ustawialiśmy w niepłodne albo okres, zeby nie marnować cyklu xD
ja siedzę na ławeczce i przebieram nóżkami - dzis 6dpoWitam Was Kochane w środę! Jak nastroje ? Kto jest ja etapie seksow a kto się zbliża do testowania ? Ja mam dziś wizytę u Paśnikabolą mnie jajniki i w ogóle wszystko
![]()
Niby wiem, ze z takim wynikiem homocysteina to nie ma szans, ze się uda ale z racji, ze jedziemy na majówkę to chyba w sobotę z rana zrobię test żeby mieć spokojniejszą głowę i żeby stary się nie stresował i będę mogła pic spokojnie drineczki
To zaciskamy kciuki i czekamyja siedzę na ławeczce i przebieram nóżkami - dzis 6dpo![]()