Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej ! Czy brała któraś z Was betaine ? Potrzebuje wszystkiego co szybko obniży homocysteine, bo pomimo brania metulowanych b12, kwasu foliowego to ona nie spada. @Zazuu może Ty wiesz ?![]()
Tez mam ! Zazdrosze tej dolnej granicy. Ja w kwietniu 13 z hakiem, teraz 13 z hakiemJa mam homo w dolnej granicy nawet poniżej to średnio pomogę, ale wiem ze podobno zakwas z buraka działa przyzwoicie.
Tez mam ! Zazdrosze tej dolnej granicy. Ja w kwietniu 13 z hakiem, teraz 13 z hakiem![]()
Nie zacznę procedury jak tego nie zbije, będę się tak jebac w nieskończoność
Ja Ci oddam. Ja nie wiem Jałta france obniżyć. Brałam nawet coś co się zwie „regulator homocysteiny” i gowno. Da się to jakoś się Ciebie przetoczyć ?Nawet mam poniżej granicy to bym mogła trochę od Ciebie wziąćpatrzę, że miałam 7,4
Ja Ci oddam. Ja nie wiem Jałta france obniżyć. Brałam nawet coś co się zwie „regulator homocysteiny” i gowno. Da się to jakoś się Ciebie przetoczyć ?
Wymienię 2 jednostki homocysteiny za 10 kg![]()
![]()
Teraz się zastanawiam. PrY Pai hetero i tym całym mhtr to dobrze ze biorę metrykę czy złe ? Bo im więcej czytam internetu tym mniej wiem![]()
No to jak git to gitMetryke to nie wiem, ale metyle to git