U
użytkowniczka 212
Gość
jezu co, że 3 godziny trzeba się bzykać czy co? xDno ale Ci Japończycy mówią że w max 180 minut czyli 3 godziny trzeba znowu zadziałac. Więc drzemka 3 i pół godzinki co najwyżej dla jednej strony tylko![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jezu co, że 3 godziny trzeba się bzykać czy co? xDno ale Ci Japończycy mówią że w max 180 minut czyli 3 godziny trzeba znowu zadziałac. Więc drzemka 3 i pół godzinki co najwyżej dla jednej strony tylko![]()
Co Ty gadasz a my wczoraj raz o 16 a później stary chciał drugi raz przed snem a ja mówię- nie no co Ty, oszczędzamy siły na jutroCo to seksu to chyba japończycy przeprowadzili badanie, z którego wyniknęło, że najlepsze wyniki nasienia były w drugim strzelaniu po jakichś 4 godzinach od pierwszego![]()
może to dla zbyt skomplikowane w ten piątkowy wieczór albo po prostu cała idea jest mi super obcaCzemu w maks? Chodzi po po prostu o to że po 4 godzinach podobno nasienie ma lepsze parametry. Czyli pukasz Starego o 13 i 17może być po 3 minuty
Co Ty gadasz a my wczoraj raz o 16 a później stary chciał drugi raz przed snem a ja mówię- nie no co Ty, oszczędzamy siły na jutroczy możemy się umówić, ze jeśli czytasz o badaniach przeprowadzanych przez Japończyków to będziesz nas infromowac wcześniej???
![]()
3h max przerwa.jezu co, że 3 godziny trzeba się bzykać czy co? xD
dzizas, dobrze za pauzuje w tym miesiącuTo już dawno opublikowane badaniagadałyśmy tu od tym już z 2 lata temu. Żeby było śmieszniej conajmniej 2 ciążę mam z cykli w których w okolicy owu był stosunek właśnie 2 razy w ciągu dnia jakoś tak blisko siebie
![]()
Haha dobrze, ze nie widziałyście reakcji mojego męża na te rewelacje![]()