reklama

Staraczki forever!

Hehe Made - no mów o tym medalu! Za co to? I co z tymi poprzednimi ośmioma????

Kocurku od afery "HEAD Z DOOPY" jestem wścibska i nie spocznę póki nie rozwikłam każdej zagadki z tym związanej! No chyba, że to nie dotyczy tej afery?? Made???? ;-);-);-);-)

reklama
Kotku, hm... ale, że co? Spudłowałam:sorry:
teraz wiem, ze Kotek jest w domku i że jest nauczycielem:sorry: no chyba, ze źle czytałam...:-p ale czego uczy? Bom ciekawa:-p

Made, ale to nie w mojej klatce;-) a co najgorsze, to młoda dziewczyna,a nie jakaś babka po 50ce:szok:

Lilu - moja Ty Kochana :)))) Ten dziewiąty, dzisiejszy, to w wioślarstwie kobiet - dwójki! Bardzo mnie ucieszył ten medal, bo jedna z zawodniczek, wczoraj płynąca w czwórce, jest chora na raka, dowiedziała się o tym jakieś trzy miesiące przed Igrzyskami, i mi tak strasznie zaimponowała swoją walecznością :sorry:
Nie ma żadnej afery.....to tylko moja własna PARANOJA! Za którą bardzo Was przepraszam :zawstydzona/y:

Made sprawczyni zamieszania wylazła z piwnicy i robi o tak:szok::szok::szok::szok:
nie wiedziałam że aż tak....
I wogóel to cofam pytanie i nie ma wogóle tematu. Mam nadzieję tylko że to nei ja jestem ten zły ludź do którego miało dotrzeć.:-D

Liluś co za afera??:szok::szok: ja tez tylko Marian Gate???

Aha co do afery.....Kocurku, Moniu -------->

Jak poznałam mojego pana to oczywiście jak to ja - baba zwykła baba - o wiele rzeczy miałam pretensje - moim zdaniem były one słuszne, ale on przyzwyczajony do wolności uważał, że są po prostu z niczego, bez sensu - i nazywał je HEAD Z DOOPY :eek: Rozjaśniłam Wam? :-p

moniu - oczywiście, że NIE! :-)
A widzisz....jak made przemilczywa temat, to znaczy, że może być z tego BURZA hehe :)))))))))))
Odnośnie oglądania filmu "Dom zły" - stanowczo odradzam w samotności i porom późnom :sorry: Jest strrrrraszny! A muzyka przeszywająca najmniejsze komóreczki.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry