reklama

Staraczki forever!

reklama
Made, dla Mikosia, to albo z brokułem, albo ze startą marcheweczką:tak: jak robiłam Mu polędwiczkę to tylko rybka+warzywko, bo potrafił zjeść całą i jeszcze warzywko, dlatego nie "musztrowałam" Go jeszcze ziemniakami:-p a dziś to dostanie z ryżem i brokułem:tak:
a jak sobie robię, to z kapuchy kiszonej suróweczka :))

Kotku,
mój mały czasami tez ma taki słuch, ze ło matko!:szok: Kiedyś wstawiłam wodę na kawę,a ten słysząc czajnik się obudził:baffled:

Ostatnia edycja:
Pok nie ma nk ani grona ani nic takiego. Fejs wystarczy :) a i tak wszystko, co najwazniejsze jest TU!

Pok strasznie zaintrygowany kotka wrazeniem... Ale nic to czeba jakos zyc! Jade na lotnisko. Bede jak bede.

No i skąd ten zimny prysznic Made? Czy to na fejsie coś czecie oko wypatrzyło czy tam? Ciekawskie jajo ze mnie i zaczynam się czuć jak Kocurek, który nic nie rozumie :eek:

Made, jak robię Mikosiowi rybkę na parze, to i brokuł na parę leci, a teraz wrzucam na trochę osolony wrzątek i chwilkę gotuję, zeby był miękki:tak:

ja też jezdem ciekawa co to się tam porobiło:zawstydzona/y:

Made,
ale ja gotować nie umiem:zawstydzona/y: także ode mnie, to raczej się nie nauczysz:zawstydzona/y::no:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry