reklama

Staraczki forever!

reklama
O rany padam na kocimordę :eek: Obiad zrobiony, góra garów pomyta, odkurzone po raz drugi dziś, Ufola najedzona, Kamil następny w kolejce, a ja siem najadam kawom...:eek:

Już się cofam....

RURECKO no tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle czasu kuot czekał na Ciebie!!!!!!!! :*** Cuda DWA Kochane :-):-):-) A ta duza Rurecka to charakterna osoba jest! To widać ;-) Mała bardziej w Rurka chyba się wdaje, no ale łon już też pokazał na co Go stać :-D Pięknie dziękuję :sorry: Poproszę więcej i częściej :tak:

Ja TERAZ bardzo przepraszam za mające wystąpić łobraźliwe zapytanie....:-p

MADE CZYŚ TY ZDURŁA TAKIE ESEMESY MI WYSYŁAĆ ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!! :eek::eek::eek:
To JAK Ty chcesz to pchnąć, hęęęęęęęę ?????? Serdeczność na bok i cza myśleć kieszeniom wreszcie :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
hehe :-) KUOTEK!!! Ty mnie możesz z każdej listy usunąć, ważne żebyś mnie z głowy nie usuwała :zawstydzona/y: A ja zrobiłam czystkę w przyjaciołach, ale jak tak paczę.....to jestem nazbyt litościwa :rofl2:

Rurecka - ona tylko wygląda na małom :-p ona jest duża, bo jom wzięłam do spodni dżinsowych :eek: drugom zresztą też!
Obie bluzeczki se kosztowały 10,00 zł. :-D))))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry