reklama

Staraczki forever!

Made a ja mam pomysla dla ciebie z tymi obrazkami. Najpierw zacznij na allegro i poczta pantoflowa, a potem zrob ladne portfolio i zapytaj np w takich muzponach czy by nie chcieli wspolpracowac. Tylko jeszcze musialabys pomyslec jak to rozwinac, bo na samych obrazkach, to nie wiem czy sie da utrzymac. Mozna by jeszcze pomyslec o kalendarzach itd. A nawet projektowaniu tkanin.

Ja mialam pomysla i zaczelam realizowac ale w ciazy sie nadawalam raczej do niczego niz do intensywnych dzialan... Duzo pieniedzy utopilam w tym pomysle. Mam nadzieje, ze uda mi sie jeszcze jakos do tego wrocic... Ale to ciezki kawal chleba i trzeba sie poswiecic calkowicie... Do tego ta finansowa strona... Gdyby nie emek, to bym nie umiala tak wszystkiego policzyc.

WIOLU! SUPER, ZE Z FRANKIEM WSZYSTKO OK! Samochod to przy tym pikus...

I super, ze Zuzinek taki dzielny i pieknie wazy!

A ja mam juz siostre :D

reklama
made jakie cudne .zakoffalam sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
pok w dupie z samochodem, wkurzylo mnie tylko to ze zawsze mi sie zapsuje i to daleko od domu.
rureczko piekne jestescie

co do badan to usg glowki prawidlowe, morfologiia genialna, rozwoj neurologiczny prawidlowy, tylko maly ma przykurcz prawej dloni(na kontrole za 2 miesiace, jak nie ustapi to rechabilitacja).
waga(RURECZKO NIE ZALAM SIE:-))7.2KG, WZROST 64CM

Ostatnia edycja:
Do tego wszystkiego mam od paru miesięcy cztery koopy dziennie do obrobienia :eek::eek::eek: CO TO ZA DZIECKO JEST????

oHHHH JAKIE cudne obrazki............. MADE :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

WIOLU kamień z serca! Ale nieduży :-) bo i tak wiedziałam, że będzie dobrze :tak: A przykurcz mięśni sam ustąpi, ale możecie ćwiczyć, pewnie!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry