Made a ja mam pomysla dla ciebie z tymi obrazkami. Najpierw zacznij na allegro i poczta pantoflowa, a potem zrob ladne portfolio i zapytaj np w takich muzponach czy by nie chcieli wspolpracowac. Tylko jeszcze musialabys pomyslec jak to rozwinac, bo na samych obrazkach, to nie wiem czy sie da utrzymac. Mozna by jeszcze pomyslec o kalendarzach itd. A nawet projektowaniu tkanin.
Ja mialam pomysla i zaczelam realizowac ale w ciazy sie nadawalam raczej do niczego niz do intensywnych dzialan... Duzo pieniedzy utopilam w tym pomysle. Mam nadzieje, ze uda mi sie jeszcze jakos do tego wrocic... Ale to ciezki kawal chleba i trzeba sie poswiecic calkowicie... Do tego ta finansowa strona... Gdyby nie emek, to bym nie umiala tak wszystkiego policzyc.
WIOLU! SUPER, ZE Z FRANKIEM WSZYSTKO OK! Samochod to przy tym pikus...
I super, ze Zuzinek taki dzielny i pieknie wazy!
A ja mam juz siostre
Ja mialam pomysla i zaczelam realizowac ale w ciazy sie nadawalam raczej do niczego niz do intensywnych dzialan... Duzo pieniedzy utopilam w tym pomysle. Mam nadzieje, ze uda mi sie jeszcze jakos do tego wrocic... Ale to ciezki kawal chleba i trzeba sie poswiecic calkowicie... Do tego ta finansowa strona... Gdyby nie emek, to bym nie umiala tak wszystkiego policzyc.
WIOLU! SUPER, ZE Z FRANKIEM WSZYSTKO OK! Samochod to przy tym pikus...
I super, ze Zuzinek taki dzielny i pieknie wazy!
A ja mam juz siostre

A przykurcz mięśni sam ustąpi, ale możecie ćwiczyć, pewnie!