reklama

Staraczki forever!

reklama
oj Wiolu... od 4? wspolczuje!

tez mialam noc straszna... do 1 nie moglam spac, bo mnie dusilo i mietlilo a potem obudzilam sie o 4 zlana potem od stop do glow ze zgaga stulecia... wstalam, poszlam do duzego pokoju i prawie sie poplakalam z niemocy. M wstal posiedzial ze mna, poszlam do toalety i juz jak wychodzilam tak mnie zlapalo.. w I trymestrze tak nie wymiotowalam jak w nocy. Masakra jakas. Ale przynajmniej zgaga przeszla... i o 5:30 juz spalam... i byloby super gdyby nie to, ze od 8 mamy pana, ktory wymienia w lazience obudowe okna, bo jakis genialny architekt, ktory projektowal ten budynek oblozyl w lazienkach okna drewnem niczym nie zabezpieczonym i u nas sprochniale i oblesne (swoja droga dlaczego poprzedni lokatr nie zglosil tego przez 6 lat!?)... bedzie tu ze 3-4 godziny i pojde spac jak tylko skonczy.

powinnam w krzakach siedziec ale poczekam az rureczka przyjdzie i mini Rurke powkleja :) to mi na pewno nastroj poprawi!

Koleżanki drogie proponuje jednak nie wklejać tu zdjec dzieci, jaka mamy pewnosc, że nie trafia później na jakies strony dla pedofilii, może sa kopiowane i przetrzymywane na komputerze, a później w akcie chamstwa, złości i mściwości wykorzystywane? Niestety wszystkiego można sie spodziewać po złych ludziach, a takich tu pod dostatkiem...

reklama
Dzień dobry :))

monia - pajonki tak gryzą :eek: napij się wapna i może jakiś Fenistil? ;))

poczku - jakie plany weekendowe? ;-)

rurecko - ja bym była za utworzeniem grupy, ale wyłącznie do celów wizualnych :-) wszystkie nasze maluszki i my ;))
TROLL niech się żywi własnym odbiciem :))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry