• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki forever!

MONIA wiem... będąc w pracy, marzyłam w domu posiedzieć :dry: Ale nie TAK!!! :-D:-D

Cały dzień pisków... jestem już umysłowa DENTKA :confused2:

MADE jake na froncie....?

Mleko się dziecku skończyło, a ja nawet nie wiem, czy mam fotelik w swoim aucie, czy w aucie G..... idę zobaczyć

Ostatnia edycja:
reklama
KUOTU - no my znowu na panadolu :(( Nie da się inaczej...Zjadł przynajmniej i się uspokoił :sorry2: Już mu zaglądałam w pyszczek i zdaje się, że trójki się pchają hurtem :-( Tego się bałam......u Mańka było tak samo :/
Masz fotelik?

A nie. to jednak ja przeniosłam część pieluch do łazienki :-p
GDZIE Ufolek najchętniej wali koopę??? W czystą pieluchę :eek: i do wanny :eek:
Wychodzę na tym jak Zabłocki, nawet tak tych chusteczek szkodując :-p

Fotelik jest w garażu. Kurde. A już prawie miałam wymówkę, żeby zamówić zakupy do domu :dry:

Przed jakami miało nie być pszecinkuff...nie? No chyba nie. Bosh JAKA siem robiem zacofana...........

Ostatnia edycja:
Nigdzie nie jadę!
Przecież Ola mi chwili w foteliku nie wysiedzi!
Kupiłam przez ALMA24, rano będzie mleczko i inne potrzebne małej produkty... trudno, kilka złotych więcej, ale ja nawet nie mam się jak umyć i wymejkapować, a taka niewylansowana do LIDLA przecież nie mogę :szok::baffled::-p

reklama
MADE zauważyłaś..? Zmonopolizowałyśmy WONTEK :huh:

Normalnie czuję się, jakby on tylko nasz był.... :rolleyes:

(Myślisz, że stosuję stosowna prowokację...? :eek:)
(Nie przeginam aby...?? :errr:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry