reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

Cześć Dziewczynki :)))
Tak się wczoraj nachodziłam, że dzisiaj się ruszyć nie mogę :eek: właśnie zapłaciłam 6800,00 tytułem zadłużenia mieszkania przez moją mamunię ://
NASZE WAKACJE! Gadać się nie chce......

KUOTKU - a może Ci przelać z pięć dych, co?

ewciu - Mikołajek jak zwykle uroczy:tak:

reklama
MADE Kochana Ty moja :* wiesz co, myślę, że mam jeszcze ze CZY dychy na jednej karcie Szanownego, ale jeśli nie mam, to wtedy będę prosić hehe ;)))))) Tak se tylko muszę pomarudzić, żeby żyć :D

Pijemy?

Straszna to kwota :baffled: Nie wnikam za bardzo, ale czy mama nie ma możliwości finansowych, czy jest tak lekkomyślna... :confused::sorry:

KUOTEK - nie może Oleńki pupcia siem w tetrze gotować :eek: Ty mów jak co, nie zwlekaj, bo przelew nie dojdzie ;))
Co do mojej mamy, to tragedia, nie da sobie pomóc, wiesz jak to jest z ludźmi uzależnionymi.....ciężki orzech do zgryzienia. Wpadła w pułapkę finansową i tak w niej tkwi i tkwi :sorry2: Najgorsze, że roztrwoniła przy tym pieniądze, które jej przekazywaliśmy na mieszkanie.

Ech KUOTEK......no ale co zrobić :/ Byłam jeszcze przed wakacjami w administracji i napisałam wniosek o możliwość spłaty do 31. sierpnia, podałam kobiecie numer telefonu do mnie i napisałam też pismo o przesyłanie wszelkiej korespondencji wyłącznie na moje nazwisko:sorry2:
Powiem Ci, ze spać nie mogłam, dopiero dzisiaj tak naprawdę odetchnęłam, jak już pieniądze przelałam :)

dzieki za wszystkie pomoce peluchowe! spisalam sobie wasze rady, policze i wyciagne srednia :-D

po tym wczorajszym sprzataniu chyba bylam zmeczona, bo dopiero niedawno sie obudzilam :szok::szok::szok: znowu dzis cieplo kurka, wiec nie bede sie dzis wysilac - jedziemy na basen.

made - przykra sytuacja...
kciuki za borysa zlobkowanie! jestem pewna, ze bedzie mu sie podobalo!

kocie - ty tylko pamietaj, zeby z tym zebem sie za bardzo nie wysilkowac fizycznie. take it easy. a czujesz juz jakas poprawe?

GDZIE LIL I WIOLA? juz ich tu dlugo nie widzialam. :-( a moze slepa :shocked2: jestem?

ide na ofce popodgladac Mikusia :-D

poczku - ja już Ci nie pisałam o tych pampersach, bo w sumie temat został wyczerpany :-) Ja Ci tylko napiszę, że tych new born zużyliśmy jedną paczkę, tą największą......a teraz lecimy na 5! :szok: Ale chłopcy generalnie mają większą masę ;-)
To kiedy rodzisz??? :-D

reklama
Do góry