reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki forever!

reklama
Paulinko ło matko! Ło co chodzi?? :-p:-p:-p Łyso mi :-p:-p:-p I tak tak naładowana jestem mega pozytywnie....:tak::tak::tak::tak: Wiola to skarbnica pozytywnych wibracji! Polecam na jesienne smuteczki!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Wioluś a bo z radości kawę wypiłam......:tak::tak::tak::tak: A jak Tobie dzisiejsza kawa smakuje hęhęhę? :-p:-p;-)

Wiola głos masz cudny, więc masz prawo dziś być osładzana;))) i zawstydzana;)))

zbieram się i wyjść nie mogę, na zewnątrz tylko 2-3 stopnie.....

a u nas oki, Danio zdecydowanie lepiej, rozmawiałam wczoraj z przedszkolanką i okazuje się że więcej dzieci wymiotowało...więc wirusówka to była, ale bierzemy prebiotyk i jest dobrze;))

a i staram się nie patrzeć na gazetki, muszę zacząć na gwiazdkę oszczędzać;))

Dobry:)
Wioluś, Liluś śliczneście:))))))))

Tyle naspiszę:(( bo reszte przeczytałam po łebkach...aż mi wstyd:sorry2:
Żyję, śpię po nocach nawet (do 5!) i piszę projekt.... I NIE MAM CZASU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na nic cholera....:wściekła/y::wściekła/y:
ale jak go napisze to wracam do was bo tęskni mi sie straszliwie!!!!!!!

Miłego dnia:)

LILUŚ e tam..jakie ze mnie pedagog :sorry2: Po efektach go oceniać, a efekty raz są, a raz ich nie ma :-p Znajdziesz swoje własne metody, jestem tego pewna!
Dzieci są różne, moje jest akurat wyjątkowo introwertyczne (nawet bardziej, niż ja)... i wymaga innego podejścia.
Wczoraj rano rwałam włosy z głowy, a wieczorem byłam w Empiku i znalazłam w dziale obcojęzycznym książkę o introwertykach :)
Jestem zachwycona... Autorce pomnik i moje wieczne uwielbienie........

quiet-the-power.jpg

byłyśmy na poczcie spacerkiem, mała na nóżkach szła a potem ją głównie niosłam, ale zimno!!! muszę jechać do rodziców po buty i płaszcze na zimę!!!;))))

nie ma nikogo??????
ja sezon na wymyślanie prezentów uważam za otwarty- 12.10 ma urodziny mój mąż razem ze swoją chrześnicą, 03.11 ma urodziny moja chrześnica i M. chrześnica a 08.11 córka brata....potem już tylko gwiazdka;)))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry