reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Ha! Może być, że Wioli ze zmęczenia zimno! I że się więcej jeść chce!

Paulinko Maciuś też je te misie - uwielbia je! I moim zdaniem one na pewno nie zaszkodzą Majeczce - po prostu forma czekoladki nie jest zalecana dzieciom do 3 r.ż - takie dzieci to tylko płyny czy kapsułki wyciskane. Ale ja Martynce też czasem daję coś do pogryzienia. Była nawet przez Maciusia karmiona żelkami witaminkami :baffled: Choć dziś dorwała żelka i zaczęła się niebezpiecznie krztusić. Trochę miałam stracha!

Wioluś na spacer z moją ukochaną córeczką. Pół drogi było wycia, pół drogi ją niosłam pchając wózek brzuchem. Wyjdzie na to, że całą jesień i zimę spędzimy w domu, bo ja już nerwów nie mam na to. :baffled:

Bolą mnie plecy, padam ze zmęczenia. I O TAK! Potwierdzam - ze zmęczenia chce się więcej jeść! Tylko czemu przemiana materii nie jest automatycznie większa??? :baffled: Właśnie zjadłam dwa wielkie wafle PRINCE POLO i patrzę co by ty jeszcze skubnąć. Za mega czekoladę się nie biorę, bo jak otworzę to zjem tak jak poprzednią w ciągu jednego dnia. :baffled:

lilus co do spacerow to bedzie coraz lepiej, jeszcze z miesiac i mala bedzie chodzic na tyle dobrze ze bedziecie mogly za raczke spacerowac. nie zalamuj sie .
a co do jedzenia to ci te prince polo nie zaszkodza , chuda jestes:dry:

Wioluś no ciągle czekam na to LEPIEJ...A co do bycia chudą to przemilczę :zawstydzona/y: Akurat tak się maskująco ubrałam, że nie widziałaś całej prawdy :zawstydzona/y:

reklama
Do góry