• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

Lili_maja, ujmę to tak....nocka zarwana, ponieważ...y...niedobra żonka nie trzymała rączek na kołderce :zawstydzona/y::-D

Kocur, jaki czaderski pokoik :szok::szok: Sama urządzałaś?

Monia
, skoro lekarka przepisała antybiotyk, to podaj go małej. Przynajmniej ja bym tak zrobiła. Nie ma co igrać...

reklama
No Ikea jest the best. Ja tam zawsze obładowana od nich wrócę :-D No co?! Duże wyprzedaże są! :-D

Kocur
, a Ty mnie oświeć, proszę Cię bardzo. Jaka to podłoga w tym pokoju? Panele? Jaki kolor? Bo siem mnie podoba, bo taka jasna...

Ostatnia edycja:
Kuocie :sorry2: nosz nie mogę się napatrzeć:sorry2:

Ewelcik,
a u mnie najbliżej Ikea to ta Kuotowa jest:-D
ale jak będziemy urządzać Mikosiowi pokoik, to pomyślę czy przypadkiem jej nie odwiedzić:-)
i w ogóle mam wizję jednej ściany pomalowanej w jakąś scenę z kubusia puchatka:-p

Ewelina
hahaha, a wiesz, że też zwróciłam uwagę na te panele hahahaha

Ostatnia edycja:
Ewcia, ja na wiosnę robię przeróbkę pokoju Miłka. Dostanie "dorosłe łoże" :baffled: Wiesz....tak na wszelki, gdyby narzeczone Wikunia odwiedziła nas :-D

Wyszło, jakbym to łoże dla Wiki szykowała hahaha
Nie, nie, nie....chodziło mi o przeróbkę pokoju na przyjazd Wiki ;-)

Ewelina hahaha:-D:-D
u nas łóżeczko wymienimy dopiero gdzieś za rok...
sam remont pokoiku trochę wyniesie... bo jak się wprowadzaliśmy było wszystko na wariackich papierach robione... i teraz przed nami pomału generalne remonty... zaczynając od pokoju Mikołaja:tak:
także z łózkiem poczekamy:tak:

no chyba, ze mi coś odbije hihihi, ale raczej nie, bo kolejne łóżko, to będzie piętrowe:sorry2: a póki co do takiego mnie się też nie spieszy:-p

ejjj... a kiedy Wiki przyjeżdża? czemu to ja nic nie wiem:-p:laugh2:
nie no tak, to być nie może:laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Ewcia, my dom wykańczaliśmy na "wariackich", więc wiem, o czym piszesz. Bardzo dużo rzeczy było sztukowanych, bo zbrakło kasy, ale teraz powolutku wszystko prostujemy. Ja widzę po Miłku, że on chyba jest już gotowy na łóżko "dorosłe" :-) Poza tym łóżeczko coś już przyciasne jest :-D :-D

Ewcik, no bo Wikunia jeszcze o niczym nie wie, ale jak Monia przeczyta, to się dowie :-D :-D Bo tu wiesz....o spontan chodzi :-p

Kocur,
dziękować.

Ostatnia edycja:
reklama
Gdyby liczyło się tylko moje zdanie, to by takie były w całym domu, niestety Kamil (syn) chciał czarne, lśniące kafle u siebie, a w domu są jeszcze szare kafle i takie same panele, tylko szaro-brązowe, na szczęście łazienka i toaleta w kremach i brudu nie widać :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry