reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
oj Moniu współczujemy, to teraz pewnie antybiotyk pójdzie??? tak z 3 dni i powinno być lepiej

dopiero siadłam na pupę, rano zakupy, teraz sprzątałam a mała pewnie za chwilę się obudzi...jakoś zawsze wyczuwa kiedy mam ręce wolne.....

Zapalenie chyba wirusowe jakieś... cholera wie,...
Lekarka dała nam antybiotyk ale nie będe dawać. Rozmawiałam z ta moją ciocią lekarką i powiedziała żeby jeszcze poczekac z antybiotykiem a na razie próbowac, inhalacje, oklepywanie, syropki wykrztuśne i ewentualnie bańki... A jak nie będzie poprawy to antybiotyk. Zresztą mówiła też żeby poczekać czy organizm tego nie zwalczy bez antybiotyku bo szkoda dziecko faszerować. Jutro mam jeszcze do niej dzwonić i będziemy myśleć co dalej - jak się nie poprawi to pewnie dam ten antybiotyk, ale na razie wolę spróbować łagodniejszych rzeczy. Zwłaszcza że na wirusy antybiotyk średnio podziała i bardziej na wszelki wypadek dała lekarka.

Lili, musiałam ogarnąć mieszkanko, spacer z Mikim, dlatego uciekłam;-)
Ja tajemnicza? Gdzie tam:sorry2:

Kotek, śliczny pokoik:tak:
ja już mam wstępny plan na jedną ścianę:-D a gdzie reszta:confused:
no ale nic... mam jeszcze sporo czasu i myślę, że dam radę wymyślić coś:tak: a jak nie, to podpytam Kuota co do czego hahahaha:-D

Moniu, :-(
nie chcę wchodzić w kompetencje Twojej cioci, ale takiemu Maluchowi, to raczej podałabym antybiotyk... te sposoby co Ty wymieniłaś, to raczej przy przeziębieniu,a nie zapaleniu oskrzeli... ale to tylko moje zdanie...
ale wiem też, ze od zapalenia oskrzeli do zapalenia płuc szybka droga u takich Maluchów ( z doświadczenia mojej siostry)
ale to tylko moje zdanie...

A jaj jaj..... jeśli chodzi o zapalenie oskrzeli, to łatwo może w zapalenie płuc przejść..... MONI :(

oooo EWCIA tez tak pisuje....

Oznajmiam cudowne zaśnięcie Oli....... :)))))))))

nie wiem co zrobić, chciałoby się książkę czytać, ale jest tyyyle bajzlu do ogarnięcia :/

Mam fotę nowego pokoika, szukam kabla :-)

Zobacz załącznik 515926

Na razie nieładny yy w sensie w nieładzie, potrzebuję jeszcze półki, obrazki powiesić na ścianie i może jedną ze ścian pomalować...albo dwie...

Ostatnia edycja:
Ja wiem że to może bardzo szybko przejść w zapalenie płuc, dlatego poczekam tylko do jutra i zobaczę. Ale z tego co czytam większość zapaleń oskrzeli to wirusowe a na wirusy antybiotyk nie podziała...
A mojej cioci ufam bo ona mi zawsze wszystko tłumaczy i już nie raz udało sie mi czy moim siostrom i ich dzieciom unikac antybiotyków dzięki jej radom. Zresztą mojej siostrze jej pediatra mówił to samo - a Lenka ma często zapalenie oskrzeli.

Kocie strasznie mi się podoba pokoik:)

reklama
Aa no tak, nie zdawałam sobie sprawy, że może być wirusowe :/ Moja mama była zawsze straszna panikara i trochę na mnie przeszło chyba (ja miałam zapalenie płuc jak miałam pół roczku i w szpitalu byłam) i mama mnie zawsze antybiotykami przy oskrzelach karmiła :/

Do góry