reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki forever!

Kocurku 35? :-p Kochana Ty się nie dziw, że jak pan domek zobaczył to drożej wycenił :-p Widać niegoopi majster :-p:-p Często słyszałam o dwóch cennikach :-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Byłaś blisko LILU - 40 :baffled::-D:-D:-D

Ja za ten cholerny domek będę płacić samotnością przez najbliższe lata :/ Ktoś to musi spłacać, bo przecie że nie ja :-p

To jeszcze dodam, że rachunek za gaz za dwa ostatnie miesiące .......... ponad tysiąc. To tylko gaz, a prąd, woda, śmieci, kolektor, drogi, odśnieżanie yyyyyy co tam jeszcze.... :///

Ola potrzebowała szalik, więc kupiłam dziś cudny komplet z czapką za 15zł, trochę spożywczych i jestem spłukana w tym miesiącu do zera. Cholera.

Ostatnia edycja:
Kocurku no masakra cenowa a chciałam dać 40 :-p....przygnębia mnie to...to co ja cuda w łazience chce za 4 tysiące...matko, żeby na rury wystarczyło....

LILU a Ty chcesz połączyć kibelek z łazienką, tak?

To o kuchni wrzuciłam tylko jako ciekawostkę. We Wro ceny są równie kosmiczne jak w Wawie. Oczywiście nie skorzystaliśmy z oferty tego miłego pana..

Ostatnia edycja:

Asionku
ale to też działa tak, że 2 miesiące temu miałam więcej kasy z książeczki...gdybym wtedy zrobiła remont to byłoby o wiele prościej...ale wtedy już musieliśmy się przeprowadzać, byliśmy zmęczeni...odłożyliśmy temat na wiosnę...ale niestety okazało się, że kasa się rozpływa....nie wiadomo kiedy i jak....więc teraz już chcę to zrobić - wiadomo, że luksus wielki to nie będzie, ale będzie ładnie i czysto. Zresztą posmęciłam teraz Panu i mnie pocieszył, że na pewno damy radę - i chyba tego słowa mi brakowało...

no widzisz skoro maz mowi , ze bedzie ok to bedzie :)
i skoro kaska jest na ksiazeczce to super trzeba korzystac , bi sie rozejdzie :/

Asionku, co do prezentów, to zależy czym Natul się interesuje:tak:
u mnie pomysłów nawet sporo gorzej z ich realizacją:sorry2:

hehe pilotami i przelaczaniem kanalow :) moj lapek tez ciagle na topie jest ...
a tak lubi zakrecac i odkrecac butelki , tusze , kremy no wszystko co sie da hehe , wsadzac cos typu kubeczki
takze nie iem co by go zainteresowalo ??

Mam tylko chwilę...
Basię urodziłam 16 listopada o 15.05:-) własnymi siłami:shocked2:
Dopiero w domu jesteśmy od wtorku wieczorem, docieramy się:cool2:

Pozdrawiam i dzięki za pamięć:happy2::happy2::happy2:

Gratulacje Zizi !! daj jakies foteczki kruszynki :)
buziaki dla was !!!

Monia,a w tym, to w ogóle się zakochałam!!!:-p ale mogę tylko powzdychać, bo marzenie raczej nie do spełnienia:sorry2:
ale z Waszymi cenami, to tylko o 400 zł droższy metr kw:szok: przepraszam, prawie 500...
Dzierżoniów sprzedaż mieszkanie 88.0m2 - Morizon.pl

super :) metraz tez fajny tylko te krecone schody .. juz widze siebie na nich hehe juz nie wpomne o Natulowi :)

Byłaś blisko LILU - 40 :baffled::-D:-D:-D

Ja za ten cholerny domek będę płacić samotnością przez najbliższe lata :/ Ktoś to musi spłacać, bo przecie że nie ja :-p

To jeszcze dodam, że rachunek za gaz za dwa ostatnie miesiące .......... ponad tysiąc. To tylko gaz, a prąd, woda, śmieci, kolektor, drogi, odśnieżanie yyyyyy co tam jeszcze.... :///

Ola potrzebowała szalik, więc kupiłam dziś cudny komplet z czapką za 15zł, trochę spożywczych i jestem spłukana w tym miesiącu do zera. Cholera.

cena , ze tak powiem normalna hehe jak na Wroclaw czy Wawe :/
moja mama robila lazienke z 13 lat albo wiecej temu i dala 15 tys :/

zdzieraja jak sie da !!

ja dzisiaj czapke tez kupilam Natulowi i dla siorki synka :)
takie z jakby szalikiem idacym od nausznikow , mozna zostawic zwisajace , albo zaplatac :)

Kocurku właśnie chcę połączyć - bo tylko tak da się coś z tego uzyskać sensownego....

Ślimaczek cud miód!!!!!! :-)

Asionku nie strasz....15 tysięcy 13 lat temu??? :confused: Nie no znowu stres....

reklama
Do góry